מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

בעבר קיבלתי (בפרוג? לא זוכר) לינק באנגלית לאתר המתיימר לתת חמשים עצות שיעזרו לך להיות מעצב טוב יותר.
זה הלינק :
http://www.gosquared.com/liquidicity/archives/114

בע"ה במשך הימים הקרובים אנסה לתרגם עבור מי שלא מבין את כל החמשים
אני לא מוצא שכולם מתאימים לכל אחד אבל אתרגם אותם בשלמותם (עם מעט שינויונים)
ואולי אחרי זה ננפה את המיותר ונוסיף את ההנחוץ כדי לכתוב חדש ומקצועי מבית פרוג...

אם אפשר לבקש לא להוסיף הערות באשכול זה כדי שלא להפריע לרצף.

תודה ובהצלחה.
הקישור הנ"ל יכול לעזור לכל גרפיקאי:
http://www.dafont.com/theme.php?cat=111
כל הפונטים חינם להורדה!!!!
שימו לב! שימושי מאוד! יש קטגוריה של dingbats שזה פונטים של סמלים, לפי כל מיני נושאים, וכמובן שאפשר להמיר את הפונט לצורה, ויש לכם ציור וקטורי...

תהנו...
אני צריכה לעשות כרטיב ביקור למישהי פסיכותרפיסטית.
היא בקשה צבעים חמים: חום בורדו, אדום אדמה, חום, כתום.
ממש קשה לי לעבוד עם צבעים! הכל יוצא נוראי ומזעזע!
--אני לא יודעת קודם כל איזה צבע להחליט לצבע רקע של הכרטיס ביקור- כתום זה יותר מדי, אז אולי גוון בהיר של כתום? משום מה גם לא נראה טוב. חום? אז מה- זה אומר שהכיתוב ייצטרך לצעוק כדי שיראו אותו: כיתוב בלבן? אולי חום בהיר?
מישהו יוכל לומר לי ולהדריך איזה צבע נורמלי אוכל לעשות לכרטיב ביקור לפי הצבעים הנ"ל שכתבתי?
--וכן לגבי העיטורים אני לא יודעת מה לעשות- היא ביקשה משהו שייצור "שלימות". אני יודעת פחות או יותר מה לשים, אבל שוב הצבעים מבלבלים אותי.
אשמח לקבל ייעוץ בדוגמאות לצבע של כרטיס ביקור יחד עם ייעוץ לגבי צבע העיטור של אותו דבר. וכן היא ביקזה משהו עדין. אז אולי זה אומר שזה לא יהיה מדי זעקני- משהו קצת סולידי ועם זאת בצבעים הנ"ל.
מקווה שלא הלאיתי אתכם בדברים.......... כל מי שיעזור יועיל לי מאד! אפילו בעזרה כלשהי לגבי איך לבחור צבעים.. וכל העוזר- תבוא עליו הברכה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה