מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

מה שלומכם?
אני חדשה פה ממש... אפילו טריה..
אני נהנת לעיין בעבודתכם,חלקן שהתחברתי אליהן יותר וחלקן פחות אבל אין ספק שאתם מוכשרים למדיי!

קצת אספר לכם על עצמי,
סיימתי את לימודי לפני כשנתיים בערך במכללה בראשון לציון. ומאז...
אני בכלל לא בעולם של הגרפיקה-אלא פניתי את דרכי לתחום אחר לגמרי.
ולמה כך קרה?
מתוך יאוש עצמי! עם כל הכבוד שהייתי מעצבת כרטיסי ביקור, דיסקים, פלאיירים, לוגאים..וכו' אני לא יכולה לומר שאני פרפקט! והכי טובה, כי ברור שיש מעצבים הרבה יותר טובים ממני.. אבל הרגשתי שאני נותנת את הנשמה בעיצוב משקיעה עליו ימים ולילות, אחרי ניסיונות מרובים הלקוח בוחר את העבודה הכי פשוטה, העבודה שעבדתי עליה אולי רבע שעה, וגם... את העבודה הכי מכוערת למדיי.. זה קצת איכזב אותי.. התביישתי לומר ואפילו לכתוב את שמי על העיצובים.
אבל,​

זהו! הייתי חייבת להציג את עצמי. הלוואי והייתי באמת מצליחה בעולם הגרפיקה אבל זה לא כ"כ קרה. לא נורא!

תהנו.:p
מרתהרב, נקי_כפים, ונתנו10, lpk100, bla_bla_bl - אנא מכם!
אני ממש רוצה שנארגן קניית פונטים קבוצתית! מי שרוצה להצטרף שיאמר!
  • 595
  • בס"ד

לכל מאן דבעי...דחוף מאוד!!! :eek:
    שאלה חשובה:
    האם יש למישהו ידע המעוגן בחוק לגבי זכויות יוצרים לעבודות גרפיקה-על קונספט, עיצוב, תמונות..
    למשל לגבי הפסקה הזו:

" 2. זכויות יוצרים<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
    א. המעצב/ת מוכר/ת ללקוח במסגרת הסכם זה את זכויות השימוש בעיצוב, בקונספט, בתמונות, באיורים שנרכשו/בוצעו ע"י המעצב/ת עבור פרסום במוצר הנדון לעיל בלבד, כולל מהדורות נוספות וזהות של מוצר זה כמו שהוא. עבור כל שינוי בטקסט ו/או בויז'אל של מהדורה נוספת לאותו מוצר באותו הקונספט, תידרש תוספת תשלום לפי 90 ₪ לשעת עבודה.<o:p></o:p>
    <o:p> </o:p>
    ב. כל שימוש נוסף שמעבר להדפסת מוצר זה, בקונספט העיצובי, בתמונות, באיורים, או בחלק מהם, לצרכים מסחריים ו\או מניבי הכנסה, ובכלל זה הדפסת הקונספט העיצובי, התמונות, האיורים, או חלק מהם במוצר אחר או ע"ג מוצרים אחרים, חייב אישור בכתב של המעצב/ת, ויותנה בתשלום נוסף למעצב/ת שיוסכם על שני הצדדים.<o:p></o:p>
    <o:p> </o:p>
    ג. שימוש בתמונות, באיורים ובעיצוב לצורכי שיווק, קידום מכירות ויחסי ציבור, אשר לא נושאים הכנסה, לא ידרוש אישור המעצב/ת. "<o:p></o:p>
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה