מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כמה שאלות בנוגע לרכישת תוכנות אדובי:

1. מה עושה עסק זעיר לגרפיקה שלא שווה כלכלית להשקיע כל שנה ברכישות של תוכנות אדובי?

2. ראיתי שיש באתר של אדובי אפשרות לרכישה במחיר מוזל יותר בקישור הזה:
https://creative.adobe.com/plans?sin...lan=individual
אבל לא ברור לי מה נכלל תחת רישיון השימוש הזה. האם כל עסק אפילו הכי קטן מצריך רכישת רשיון מסחרי או שעסקים קטנים יכולים גם הם להשתמש באפשרות של רכישה 'אישית'?

3. כמו כן האם אין שום אופציה של רכישה חד פעמית עם רשיון קבוע? באחד השיטוטים שלי באתר של אדובי נתקלתי שאפשרות רכישה של רשיון קבוע, משום מה לא מצאתי אותו כעת.

(אציין עוד שאני זקוק לתוכנה אחת או שתים ולא לכל חבילת Creative Cloud)

אשמח מאוד אם תוכלו להחכים אותי.

טור ירקרק על פרוג שהיה ועודנו.
או כוס וחצי חלב שנשפך.

מישהו כתב שקוראים לזה שידרוג,
אז אולי כי הוסיפו למשתמשים דירוג,
פורום מדהים שכיבד את עצמו,
ובלא עת הסתלק והלך לעולמו,
בליל הבדיקה יצאתי בפרוג לחפש,
וגיליתי כי אני יכולתי למפרע להתייאש,
הפרוג הלך לנדוד לאסוף ירוקת ולהתרענן,
ואז רבינו דיקמן הוציא מכתב מתגונן,
ואני שואל מה לך דיקמן וכי חייב לנו אתה,
וכי לא בהתנדבות הייתה פרוג בהקמתה?

ומה לך כי נזעקת, עד כדי שהוזעקת,

אז מה אם האתר לאיטר הפך,
והרי זה רק בשביל להוסיף יופי ונופך,
ולמרות שחסר אייקון אחד או שניים,
וכי חשבת ששכחנו לך חסד נעוריים,
וכי לא די מאלפיים ועוד שבע,
ההתנצלות היתה ארוכה ואת פי הארי השביע.

אז חבריא הגיבו באיפוק, אני מאמין שזה לא סוף הדרך, והרי המתכון:
קמצוץ הרגל
כף אחת סבלנות
כוס וחצי חלב שנשפך
כפית איפוק
חצי כף מעוף
שעון עם סטופר
הרבה חיוך ליום המחר-מחרתיים שעוד יגיע. ועוד נתפלא איך השתמשנו עם הממשק בעיצובו עתיק היומין...

נ.ב. הסתפקתי איפה להפיג את הגיגי המילים שננעצו במוחי, וחשבתי כי יען ופורום כתיבה מאוייקן באייקון T - ולעומתו פורום עיצוב גרפי מאוייקן בעכבר מחשב, ויען שהבטריות במקלדת האלחושית נמחקו עד תום, ומקלדת המסך בתשלובת עכבר ממלאים את מקומו. אז זהו היעד המועדף ;)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה