מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום וברכה,
עיצבתי קטלוג אינטרקטיבי ללקוח
כשהלינק מוביל לדף סליקה לתשלום.

כששלחתי אותו ללקוח לפני כשבוע וחצי הכל עבד נפלא
אבל השבוע הוא התחיל להוביל לדף שגיאה.

מדובר בדף סליקה מאובטח של משולם
וגם הם ניסו לעזור, אך ללא הועיל.

מה שהיה מעניין זה
ששלחתי לאנשים לנסות לפתוח
וזה היה גורף -
בפלאפון עובד פרפקט
ובמחשב מוביל לשגיאה.

מכאן הבנתי שהבעיה נעוצה בדפדפן אקרובט
כדי לוודא זאת פתחתי את הקטלוג דרך דפדפן אדג',
ואכן הקישורים עבדו מצוין.

אז מצאתי את הבעיה
אבל פתרון, לא.

ראיתי הדרכות וניסיתי לפעול כהוראתם
ועדיין לא הצלחתי לאשר את הקישורים.

אחרי ההקדמה הארוכה,
אם אתם יודעים לעזור לי איך לשחרר את חסימת הקישורים
מדפדפן אדובי אקרובט יעזור לי מאוד!

אציין שכייצאתי פעם ראשונה את הקטלוג כדי לוודא שההיפרלינק עובד
ביקש לי אקרובט לאשר משהו ולכאורה לחצתי על נעילה, לצערי.
אם הייתי יודעת מה אני מעוללת לעצמי, כנראה שלא הייתי לוחצת ככה בקלילות :)

מצרפת לכם את הקטלוג שתוכלו לבחון אותו בעצמכם
וצילום מסך של השגיאה
1684245916230.png

אשמח לכל פיסת מידע
מעריכה מאוד כל עזרה.
אשמח מאוד אם מישהו יכול להוריד לי את התמונה הזו...
תודה רבה, יעזור לי מאוד

נשמח מאד
תודה רבה מראש!
הי לכולם,
פנתה אלי לקוחה שהיא גם חברה ורוצה שאני יעשה לה מיתוג לחנות שלה.
הקטע זה שהיא גם עושה קורסים למאפרות ולנשים שרוצות ללמוד להתאפר .
מה שמאוד שונה ומיוחד אצלה זה שהקורסים פרטניים ,אחת על אחת.
מפגש חד פעמי של בערך 3-4 שעות.
במפגש היא מקדישה את מלא צומת הלב ומלמדת איך לאפר.
תוך כדי הקורס היא מכניסה דמיון מודרך, סיפורים שקשורים לתורה, משפטים מעצימים, בדרך מאוד חוויתית ומהנה.
מכיוון שאני פחות עוסקת במיתוג אני קצת מסתבכת ולא מצליחה להתמקד.
הלקוחה רוצה שהלוגו שלה יהיה באנגלית משהו שמשדר יוקרה וסטייל, מצד שני היא מאפרת שלוקחת את האיפור למקום עם העצמה אישית ורוחנית.
ובנוסף איך אני משלבת את כל זה עם החנות?

כמובן שצריך גם סלוגן שיתאים להכול.
היא אמרה לי שהיא רוצה סלוגן -makeup and more כי היא מוכרת גם מוצרי טיפוח ואקססוריז בחנות, אבל היא פתוחה לעוד אופציות.
אני מרגישה שיכול להיות משהו יותר טוב, כי היא לא מאפרת רגילה היא משהו אחר.

אם יש לכם רעיונות אשמח שתשתפו.
מצרפת את הבריף שעשיתי ללקוחה למי שרוצה לעיין,(לא עשיתי בריף כבר מלא זמן אז תסלחו לי, אם משהו שם לא תקין:sneaky:).
שלום לחברי הפורום!
רק השבוע הצטרפתי וכבר אני שמחה שיש לי את האפשרות להתייעץ איתכם
עיצבתי פרוספקט לדולה מהממת ומקסימה
אחרי חיפוש השראות, עיבוד וליטוש הגעתי לתוצאה הזו (ההמלצות אותו דבר, עוד לא שלחה את ההמלצה השניה)הדמיה.jpgפרוספקט חיצוני.jpgפרוספקט פנימי.jpg

הלקוחה אהבה, אבל רצתה משהו יותר חלומי
ניסיתי ושלחתיפרוספקט חיצוני 22.jpg

וכרגע היא מתלבטת מה היא יותר אוהבת
מה אתם אומרים, מה יותר מתאים ויפה?

אבל ההתייעצות האמיתית היא לגבי הסלוגן שלה
בהתחלה הסלוגן שלה היה 'איתך ללידה מהחלומות',
היא רצתה שבלוגו יהיה ענן, מה שיסמל חלומיות
והנה הסקיצות (התחלתיות)לוגואים לבחירה.jpg

בסקיצות 1,2 ו-4 ישנו את הענן המדובר, לב וגם כמין צורת תינוק. וכן בסקיצה השניה יש גם כמין צורת ידה המלטפת של האם.
כרגע אחרי שהיא התייעצה עם סביבתה היא ירדה מהרעיון של לידה מהחלומות, והרעיון שלה הוא (הבידול):
שהחלום של היולדת 'שלא יכאב לה' הוא הגיוני ויכול להתממש, הלידה יכולה להיות פחות כואבת והכאב יכול להיות מינימלי.
איזה סלוגן הייתן מציעות? (לא מחובתי להציע לה אבל היא ביקשה את עזרתי)
וכן, האם לשנות את הלוגו למשהו אחר, כלומר האם לרדת מהקטע של הענן? אולי הוא פחות מתאים לרעיון החדש?
מחכה לתגובות שלכם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה