מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

באמצע עבודה - אם משהו יכול לענות לי בדחיפות!!
אני עושה את כל השלבים של מיזוג הדואר בוורד
הגעתי עד השלב של עדכן תווית
אבל התוית הזו אפורה לי - ואז אני לא יכולה להמשיך במיזוג הדואר
משהו יודע למה זה לא עובד, או אולי משהו חסר לי

זה מה שעשיתי:
מיזוג דואר

יצירת תבנית (אם אין תבנית מדבקות מוכנה):

• פתיחת דף חדש
  • יצירת תבנית – טבלת המדבקות:
  • דברי דואר – תויות – אפשרויות – כאן בוחרים מרשימה נגללת את שם התוית
  • (לדוגמא: TANEX 2133 – בצד יש פירוט של גודל התוית: 2.5 ס"מ X 7 ס"מ)
  • מאשרים – בוחרים בעמוד שלם תויות זהותמסמך חדש
  • התוצאה: דף שלם עם גודל התויות שבחרנו.
  • בחירת נמענים:
  • דברי דואר – בחר נמענים – שימוש ברשימה קיימת (אם הכן זה רשימת הנתונים שלי)
  • בוחרים את מיקום הרשימה הקיימת (ע"י שהולכים למיקום, מעתיקים, ובחלונית הפתוחה מדביקים את המיקום ) בוחרים את שם הקובץ – פתח – בבחירת טבלה בוחרים את הקובץ ומאשרים.
  • יצירת התוית:
  • בוחרים את השדות הרצויים ע"י – דברי דוארהוסף מיזוג – בחירת השדות הרצויים ע"י עמידה על השדה הרצוי ולחיצה על לחצן הוסף (או אינטר)
  • הערה: אפשר להוסיף אחד אחרי השני בהתחלה ללא רווחים לדוגמא: תואר – אינטר – שם – אינטר – משפחה – אינטר - תואר שני – אינטר וכו' וכו' ובסוף סגור
  • (לדוגמא הרצף הזה: תואר - שם - משפחה - תואר שני - כתובת - שכונה\ת.ד – עיר - מיקוד)
  • לאחר שהרשימה מופיעה על גבי התוית עושים רווח בין השדות וכן עושים אינטרים במקום שצריך. שידרוג: הוספת המילה לכבוד מעל השדות. וכן הדגשה של השם והמשפחה.
  • הכפלת התויות לאורך הדף: דברי דואר – עדכן תויות
  • התוצאה: כל התויות מוכפלות ולפני כל השדות פרט לתיבה הראשונה מופיעה המילים Next Record

את השלב של עדכן תויות אני לא יכולה לעשות - כי זה אפור
היי,
אולי מישהו כאן מבין בזה ויכול לעזור לי?
לקוח שלח לי תמונות לא ממש מקצועיות בלשון המעטה של מוצר שהוא מנסה למכור, אין לו אופציה לצלם מחדש בצורה מקצועית והמודעה די דחופה
אז חשבתי ליצור תמונה מקצועית של המוצר בתוכנת Ai, ראיתי מעצבת עושה את זה בעבר.. ניסיתי כבר את פיירפליי, צ'אט GPT, ופריפיק אבל אף אחד מהם לא יוצר תמונה של המוצר בצורה מדוייקת, ואפילו לא מתקרב למשהו שאפשר לעשות בו תיקונים בפוטושופ. פריפיק היה הכי קרוב עד עכשיו אבל זה עדיין לא משהו שאפשר להשתמש בו
מישהו יודע על תוכנת AI שלא ציינתי ותעשה את העבודה?
מצרפת גם את הפרומפט שרשמתי אולי מישהו יוכל לדייק אותי

Create a highly detailed image of a large, chocolate brown cabinet without doors, perfectly centered and facing the camera. The cabinet should feature an open shelving design with numerous shelves, exactly twelve per column and three columns wide, meticulously arranged in a grid pattern. The background should be dark to highlight the cabinet, which should be illuminated as if under a spotlight, creating a magical and enchanting effect around it. The light should bring out the rich chocolate hue and texture of the wood, emphasizing the elegance and fine craftsmanship. The image should blend realism with a touch of dreaminess, making the cabinet appear almost magical and highly desirable. The overall atmosphere should convey the cabinet’s stunning and premium quality, showcasing its functionality and modern aesthetic

תודה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה