מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

זה הפעם הראשונה שאני עושה סימני חיתוך בצורה ידנית ואני די מסתבך.

אני לא מבין איך המדפיס אמור לדעת מה המקום המדוייק שבו אמור לחתוך, ולכן אני לא יודע איפה בדיוק למקם את הסימנים.

הנה לדוגמא קצה העבודה שלי. הקו המסומן באדום לא יהיה בהדפסה כמובן ונועד כאן רק לצורך ההדגמה - שם אני רוצה שיהיה החיתוך.

צפה בקובץ המצורף 268479

אם כן, זה ברור שאני לא ממקם את הסימנים בצורה הזאת:

צפה בקובץ המצורף 268480
בגלל שבצורה הזאת ייראה הקו בחיתוך אם הוא יסטה במ"מ.

ולכן עושים בצורה הזאת:

צפה בקובץ המצורף 268481

השאלה היא, איך המדפיס יודע למקם את החיתוך כך שיהיה לכתחילה במקום שהמזמין רצה? כמובן שיהיו סטיות ובשביל זה עושים את הגלישה אבל אני שואל היכן הוא ממקם אותו לכתחילה?

יש איזשהו תקן של מרחק בין הקוים, או שאומרים למדפיס כמה מרחק עשו, או שהוא עושה נקודה בזוית ולפי זה חותך?
  • 357
  • בין כל המצטרפים ל'מיני סיני' עד מוצאי שבת בחצות, תיערך הגרלה. הזוכה יקבל 8 כרטיסים במתנה!!!

דרכי התרומה:
    1. לקופת 'קרן החסד' ברכפלד במספר טל' 1800-30-30-56 עבור 'המכירה של קרן פרוג'.
      התרומות מוכרות לצורכי מס. ע"פ סעיף 46 לפקודת מס הכנסה.
      [*]
      העברה בנקאית לפי הפרטים הבאים:
      • בנק פאג"י (52)
      • סניף 180
      • מס' חשבון: 811920 על שם אלעזר
        נא לציין 'עבור החתונה'
        ולשלוח את האסמכתא בדוא"ל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
    0 תגובות
  • 883
  • http://all-free-download.com/font/download/barcode_font_font_8094.html

מצאתי באול פרי.

ולשאלה שלי: לכל תו יש רצף מסויים של קוי ברקוד שמייצגים אותו. האם יש פונט מקביל כזה בעברית?
    0 תגובות
    בעקבות האשכול הזה, החלטתי לנסות...

אמנם רק יומיים בנטפרי, אבל הייתי חייבת לכתוב -
    נטפרי - פתחתם לי ת'עיניים!

להכנס לשאטרסטוק בלי לעצום 3/4 עיניים על 1/2 מהתמונות
    לקפוץ לבנק בלי לפגוש אנשים ש...מחילה...רק התחילו להתלבש...
    לבקר בקופת החולים בכיף, בלי להתכווץ בלי למצמץ.

ברוך מתיר אסורים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה