מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

"נווו , סיכמנו שזה יהיה לאתמול , זה דחוף ממש, כבר נמשך --- , צריך לרדת לדפוס!!"
בטח שמעתם את זה. נכון?

יש לי לקוחות מסוימים , שאני משום מה שמה לב שתמיד הכל דחוף להם , אבל הבעיה היא יותר גדולה - בהתחלה הייתי מאמינה שזה דחוף , דוחפת הכל הצידה , ועובדת על זה, ושולחת , והנה, רק אחרי יום (במקרה הטוב) הם נזכרים שהם לא עברו על המייל, או שיש עוד תיקון, ואז יש אישור להמשיך , וכך זה מתנהל.
וברקע תמיד "תריצי.. זה דחוף.. דחוווף!!!!!!! נווווו , מה קורה???"

מה עושים עם לקוחות כאלה? אני פשוט רואה שזה ממש לא דחוף.
אז למה שאעבוד "דחווווף"??

ולהבדיל , יצא לי לעבוד עם הרבה לקוחות , גם מכאן , שביקשו עבודה דחופה, והרצתי אותה בזמן שהיה צריך , והכל ירד לדפוס בזמן , כי זה באמת זה היה דחוף.
אני לא אוהבת שמספרים לי סיפורים , ואח"כ עוד מתלוננים שאני זאת שמושכת ומושכת.

ועכשיו אני אשמח לשמוע מה עונים ללקוחות במצב מתסכל שכזה.

רגע, המייל קופץ. והטלפון מצלצל.
"דחוףףףףףףף לעכשיו!!!!"

:mad::mad::mad::mad::mad:

(אציין שאין לי בעיה לעשות עבודות דחופות , כשצריך ואפשר, אבל כשיש לפעמים שכווווולם צריכים דחווווף , מה אומרים לאלו שהדחוף שלהם הוא ממש לא אמיתי..?)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה