מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

היכנסו לכאן
ותתחילו ליצור רקעים מדהימים המותאמים לצבעים השולטים בתמונה.

תהנו!!!
לאה
ערב טוב חברים יקרים,

מתוך רצון טוב לשפר ולייעל את יכולותינו כמעצבים,
אני שמח לפתוח קבוצת וואטסאפ למשתמשי הפורום.

הקבוצה בעלת שתי מטרות:

1. שיתוף עבודות ומתן חוות דעת וביקורות בונות
2. תמיכה טכנית ופתרון בעיות

קבוצה כזו תאפשר לחברי הפורום בכל זמן ובכל מקום, לקבל מענה מיידי ומהיר בנושאים הנ"ל.
בנוסף, הקבוצה תאפשר שיתוף מקצועי בין חבריה - מה שיכול להועיל מאוד לכולם.

כמה הבהרות בנוגע לקבוצה:

1. פתיחת הקבוצה לחברי הפורום אושרה ע"י חיים דיקמן
2. הקבוצה תכלול אך ורק משתמשי פרוג, ולא גורמים זרים למיניהם
3. הקבוצה תהיה מקצועית בלבד, ולא תכלול תכנים אחרים מכל סוג שהוא
4. אני לוקח על עצמי את האחריות לאכוף את חוקי הקבוצה ואת הזכות להוציא משתמשים שיפרסמו תכנים לא מקצועיים.

אוקיי, ואיך מצטרפים?

כדי להצטרף לקבוצה, על כל משתמש/ת לשלוח לי לכתובת המייל הרשומה מטה את הנתונים הבאים:

1. מספר טלפון ושם מלא
2. שם הניק בפרוג
3. שלוש עבודות עיצוב שעיצבתם לבחירתכם
(למען השמירה על קבוצת עיצוב מקצועית, לא אסנן לפי רמת עבודות)

מרגע שליחת המייל, תקבלו מענה בתוך 24 שעות.

המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מספר הטלפון שלי:
054-8317474

לשאלות נוספות - זה המקום.

אחלה ערב לכולם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה