מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

@miro משתמש שאינו מחובר לקהילה מבקש את חוות דעתכם
וכן ביקורת בונה לשיוף מוצלח של הבלאנק כל תגובה תעזור.

תודה
  • תודה
Reactions: >השראה<1 //
3 תגובות
ההרגשה היא די דומה לאשכול השכן שפתחתי כעת במקביל:
https://www.prog.co.il/threads/שיתוף-כמה-כיף-היה-למצוא-פורים-פי-2.429613/#post-6280087

היום כשראיתי את החדשות של 'פרועגא' כאן על היריד של עיתון 'לענין':
https://www.prog.co.il/articles/פרועגא-2-מטפסים-על-הקירות.457/

התרגשתי לראות את השם הנ"ל מככב בין השמות הגדולים:

מירי פרידמן.PNG

זוהי לקוחה שליוויתי ממש מהגרעין - לוגו, מיתוג וכו'
ועכשיו ב"ה היא כבר פורחת ומשגשגת תרתי משמע!

היא הקימה שם דוכן, וכמובן שהיה הרבה עבודה סביב זה... שילוט, תיבת הגרלות, הדפסות וכו'
הרגשתי שיהיה מתאים שאבוא לבקר אותה ולהחמיא לה על כל ההשקעה.
זה גם היה טוב מבחינה מקצועית,
כי כך התאפשר לי לראות בלייב את התגובות לחומרים, לראות מה מושך ומה פחות...
אז על הדרך כבר גם נהניתי וצילמתי :)
שלום לכולכם,
מה נשמע? מה שלומכם? איך עובר היום? וכו'
אני צריך את עזרתכם,
זכיתי להימנות על חסידות גור
וכעת יצאו שם במגבית הצלה דחופה להצלת המוסדות
מדובר על אלפי ילדים, בחורים ואברכים שעמלים בתורה מתוך הסתפקות במועט.
התחייבתי במגבית ל 10,000 ש"ח. סכום הזוי שאין לי מושג איך להגיע אליו.

וכאן מגיעה ההצעה,
יש לי אתר, ובאתר אלמנטים מאלמנטים שונים, מהם וקטורים, מהם פוטושופיים שבאים בקבצים פתוחים, ומהם סתם אלמנטים סתמיים.
בשבוע הקרוב תוכלו לתרום דרכי למגבית ולקבל זכות רכישה בשווי התרומה שתרמתם למימוש בחדש הקרוב!
שימו לב במה מדובר:
1. תרומה לחסידות אחרת שאין לכם עמם שום דבר, אתם תורמים להם בגלל שהם יהודים שעמלים בתורה. איזו זכות וסנגוריה בשמי מרום!
2. על כל שקל שאתם נותנים גבירים בחו"ל מכפילים ונותנים שקל נוסף.
3. זכות רכישה לאלמנטים באתר.

זה הקישור לחנות האלמנטים
ובבקשה אישית, כל מי שאי פעם נעזר בי כאן בפורום, נא ואנא תרום סכום כלשהו כדי שאוכל לעמוד בהתחייבות האישית שלי.

בידידות והערכה כנה

יוחנן וינגרטן
שמעתם על הספר המיוחד של המעצבת האגדית הקדושה מרת נעמה הנקין הי"ד?
אם לא, זו ההזדמנות
תוכלו להסתכל
כאן

מדובר בספר חובה למעצבים, בעיקר לאלו שבתחילת דרכם
אנשים ותיקים בתחום אומרים בפה מפורש שהם חייבים לה הרבה מאד בזכות הספר הזה.

כעת אתם יכולים לזכות בספר הזה די בחינם
פשוט תתרמו דרכי סכום כלשהו (אתם מבינים מה אני מתכוון)
ותיכנסו להגרלה על 3 ספרים!

נותרו רק שעתיים וחצי, אל תפספסו!

לינק לתרומה
https://9176.102030.co/

זה כמובן לא כולל את ההטבה של רבי אליהו פריד (כאן)
וההטבה שלי (כאן)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה