מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

לאחר האשכול המפוצץ של @נתן גלנט כאן למי שעקב ולמי שלא סוף סוף הגענו לכריכה הסופית (בלנ"ד...)
האיור הנפלא של @אבימי
אשמח לשמוע את דעתכם!
וכמובן שאפשר להצטרף לנסיעה כאן
תן לישון געציל- מוקאפ-72.jpg

תן לישון געציל.jpg
כעת "הכל בסדר" תרתי משמע :)

לפני יותר מחצי שנה לקוח הזמין אצלי עיצוב אריזה לפטנט
תופסן לאוזניות לשמירה על סדר.

המוצר - כולל האריזה המעוצבת, יוצר בסין
כך שארך המון זמן עד שסופסוף ראיתי את התוצאה
וכעת אני רגועה שב"ה ההדפסה יצאה בסדר גמור :)

העיצוב נעשה כבר לפני יותר מחצי שנה,
הלקוח המרוצה, שילם והלך לדרכו.

אבל מאז, ניקר בי יתוש ששמו "איך זה יצא בהדפסה?!"
מידי פעם הצלחתי לשכוח, אבל זה לא נתן מנוח...
בכל ביקור בחנות אביזרים לפלאפונים,
בדקתי אולי זה כבר נמצא על המדפים...
עד שלא התאפקתי, הרמתי טלפון ללקוח ושאלתי
מה קורה?

הלקוח סיפר שהם העבירו את כל הסחורה ללונדון,
שם המוצר נמכר יפה ב"ה.
כאן בארץ, לא היה למוצר ביקוש, למה?
1. הישראלים "חייבים" את החוטים המבולגנים
2. הישראלים כבר התקדמו לבלוטוס'ים
תגידו אתם מהי הסיבה המובילה :)

הלקוח השאיר אצלו כמה בודדים-
אז שריינתי לי מהר 2 מהם,
גם כדי לצלם ;)
וגם כי קצת קשה לי למצוא מתנה לאחים שלי, בחורי ישיבה,
אז לפחות בפורים הזה-יהיה לי מה לתת להם :)

קרדיט:
@meir rosh האלוף!
על האיורים המדויקים והיפים, בדיוק כפי שדמיינתי.
הלקוח הרוויח עבודה נהדרת,
ואני הרווחתי ייעוץ בעיצוב על הדרך :)
מאיר, תודה על הכל!

1.PNG

2 צדדים.PNG

קדמי.PNG

אחורי.PNG

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה