מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

שלום וברכה
אני ממתגת עכשיו מחדש יבואן של עגלות
ואשמח לעזרתכם
מעט רקע

על השם
עד עכשיו שם העסק היה קצת מבולבל, פעם הם מכרו איזשהוא מוצר (אין לי מושג מה) וקראו לו "בשורות טובות" ומישהו עשה להם לוגו בחינם...
לאחמ"כ החלו לייבא עגלות מאנגליה וקראו לעסק של העגלות כמו ליבואן גדול באנגליה של אותו יצרן עגלות - בייבי אלגנט
למעשה במודעות הם שמו עד עכשיו את שתי השמות, לוגו של בשורות טובות וגם רשמו בייבי אלגנט.
בדקתי בשטח וראיתי שרוב הציבור מכיר אותם בשם בשורות טובות.
אבל לדעתי, חובה להחליף את השם למשהו קצר, קליט, עדכני ומושך.
השם בייבי אלגנט נראה לי לא טוב מכמה סיבות:
א. ארוך מדי.
ב. המילה בייבי לא מספיק מבדלת כי הרבה שמות יבואני עגלות עם המילה בייבי.
ג. המילה אלגנט לא משדרת את ערכי המותג.

על העסק
העגלות מיובאות מאנגליה, כל שנה דגם אחד בכמה צבעים
נמכרות במכירות ביתיות כדי לחסוך עלויות ונמכרות במחיר מוזל מאד

למעשה הוא לא כ"כ ידוע בציבור, אבל רוב מי שקונה - מרוצה.
יחסית למחיר - מדובר בעגלות חזקות. יפות.
השירות שלו מצוין ונותן אחריות לכל החיים.

ואני קצת תקועה.
אני בעצמי לא השתכנעתי מהעגלה. לא הייתי קונה אותה.
ולכן נורא קשה לי לבוא ולשכנע.

למעשה, חשבתי שקהל היעד הוא בעיקר אברכים, נשים שרוצות עגלה יפה וגם חזקה אבל התקציב מוגבל ובשבילם עגלה כזו היא מעולה מעולה.

ולכן חשבתי על מסר של שווה לכל נפש

עכשיו, לגבי השם, הוא לא רצה להוסיף עוד כסף וללכת למי שמתמקצע בזה, ואני משיקולים שלי אמרתי לו שאנסה לחשוב על שם (לא הוסיף בתשלום)

חשבתי פשוט ללכת על השם WORTH = שווה.
לדעתי שם קליט. נשמע טוב.
הבעיה שהוא לא קשור ישירות לעגלות וילדים.

אשמח מאד לחוו"ד

תודה שקראתם עד כאן...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה