מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

כהמשך לאשכול הזה אני משתפת בעבודה לחוות-דעתכם - חוברת 'עונת ההפקות' של איגוד 'אפקה'.

כאן המקום להודות לניקית obyektiv המקסימה, שפשוט כיף אמיתי לעבוד איתה (גם ב-5 לפנות בוקר :)) והפירגונים החמים שלה נותנים המון כוח להמשיך.

אשמח להארות.

צפה בקובץ המצורף 236623
עשרות נסיונות וסקיצות, שאף אחת לא משביעה את רצוני ב-100%..

מצ"ב 2 הוראציות ה(כמעט) סופיות,
אני נוטה הרבה יותר לקומפוזציה של הראשונה, היא מושכת את העין יותר לכיוון הויזואל, ולכן לדעתי מעבירה את המסר חזק יותר... (ועדיין משום מה היא לא מושלמת בעיני... לא יודעת למה...)
השניה ממש לא מספיק טובה בעיני, מבולגנת מידי ושום דבר לא ממוקד... אך קשה לי לוותר על האיור הקריקטורסטי שנראה לי מוסיף חיבור רגשי למודעה..

[הסקיצה הראשונית ממש (לפני העבודה על הקומפוזציה והגימורים) שילבה את 2 הסגנונות ביחד, אך בצורה שלא היה מכנה משותף בין 2 הסגנונות.(צרפתי בpdf)
גם הניסוח היה קצת יותר ארוך ומסורבל, (חולמת... וכו'... אך טובעת בים של מטלות?) צמצמתי קמת ואני מתלבטת אם זה היה נכון... דעתכן? ]

אז--
א. כבר ממש לא יודעת מה עדיף ומה לשפר/לשנות... אשמח להארותיכן...
(גם הלוגו בשלבים סקיצתיים כרגע...)
וכן איזה שילוב צבעם יותר מושך בעיניכן...

ב. האם המודעה לדעתכן "עושה את שלה"?
האם היא תגרום לכן להרים טלפון ולבדוק את הנושא?

(נ.ב. סליחה על הפניה בל' נקבה... בכל זאת... נשים הן קהל היעד של המודעה... :) )

תודתי מראש למגיבות :)
לוגו לקו שיחות והרצאות תורניות.

את הסקיצה הראשונה של הלוגו ניתן לראות
כאן

הלקוח טען שיש מרחק גדול בין הסימבול לטקסט,
ובתוך מודעה העין לא תופסת שסימבול שיך ללוגו,
לכן איחדתי את הכל יותר ושינתי את זוית ההטיה של בלון הדיבור,
כך שיהיה מונח "על" המילים...
לטעמי, התוצאה "חנוקה" מידי, מה דעתכם?

החלטנו ללכת על סימבול המשלב בלון דיבור (=הרצאות...) עם ספר (=תורניות...),
אני אישית חושבת שהזרימה של הראשון הכי טובה,
אבל העירו שזה מזכיר את "ספרי אור החיים"... האם אכן כך?

בדוגמא מס' 3 הצורה יכולה להזכיר: ספר / שפתיים שמשוחחות / ציפור-משהו רוחני...
וזה תכחום נחמד...

מה דעתכם?
מה הייתם בוחרים? ומדוע?

תודה מראש :)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה