מרחב למידה

מרחב פתוח לשאלות ועזרה הדדית בחו"ד עיצובית
מנהל הפורום: אלעזר 1
חו"ד ליצירות ועבודות, שאלות טכניות על תוכנות אדובי, הבאה לדפוס, מדריכים, זיהוי פונטים ומאגרים חינמיים.
הוסף נושא חדש

עיצוב ותקשורת חזותית >> תוכן מקצועי

הכנסתי לאינדזיין קבצי טקסט בפורמט PDF
כשאני מייצאת את הקובץ מהאינדזיין ל PDF
אני מקבלת התראה
צפה בקובץ המצורף 280660

כמובן שניסיון החלפת הפונט לא יעיל מכיוון שהקובץ הוכנס לאינדזיין בפורמט PDF
ביצעתי בקובץ הוורד חיפוש של הפונטים המסומנים כאן ולא התקבלה תוצאה

אני יכולה להתעלם?
זה קובץ שעובר להדפסה באלפי עותקים :eek:
 תגובה אחרונה 
שלום חברים,

הרבה זמן שלא ביקרתי - ב"ה נולדה לי בת בכורה ששאבה לי לא מעט ימים ולילות.

בכל אופן, לפניכם כמה לוגואים מהתקופה האחרונה שחשבתי שתשמחו לראות.

תהנו!

פרח מוגן
צורת מגן + פרח = פרח מוגן? :)

יהלומי ישראל
איזה כיף לקחת אלמנט כל כך מוכר, לקצוץ 2 פינות והופה - לוגו!

VAIVA
לקוחה שלי מסידני בשם ג'סיקה וויוה, פתחה חברת קוסמטיקה על שם משפחתה.
עזבו שאני מאוד אוהב איך שהלוגו הזה נראה, שימו לב שהוא מעוצב בסגנון אמביגרם - הכוונה שהוא נראה זהה לחלוטין בהיפוך של 180 מעלות.
בנוסף, הלוגו הזה זכה להתפרסם בעמוד הראשון של האתר הגדול בעולם לעיצוב לוגואים -
www.Logopond.com. כמעט הזלתי דמעה. אני חושב שהוא עדיין שם :)

רעות אטיאס
לוגו חמוד למעצבת פנים, מי רואה את הבית עם הארובה באות ר'?

New Generation
קבוצת חשמלאים ביוטה - שקוראים לעצמם "הדור החדש". ביצה שנבקעת + ברק חשמל... = :

January
מותג יוקרה בשם ינואר. 1+J =:

CASUAL
מיתוג לבגדי בייסיק צנועים לנשים - יש מצב גדול שתראו פריטי לבוש של המותג המצליח הזה מציפים חנויות בבני-ברק והסביבה!

תפילה קרובה
לוגו לאפליקציה למציאת בית כנסת או מניין קרובים!
את הלוגו הזה עשיתי לכיף, אם מישהו מעוניין ליצור אפליקציה כזו ולאמץ את הלוגו הזה - שרק יאמר :)

שבוע מקסים לכולם!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה