עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

• 216
  • @כחול לבן, יש לי אבל אני לא מצליחה להעלות, אולי זה בגלל השעה אוכל לנסות שוב מחר בבוקר
    0 תגובות

אברהם פריד נענה לאתגר של חנן בן ארי – "שבורי לב"

לפני כמה ימים פירסם חנן בן ארי סרטון בו הוא מזמין את אברהם פריד לבצע מחדש את שירו שבורי לב, מה ענה אברהם פריד בתגובה??

"כשכתבתי והלחנתי את השיר 'שבורי לב', חשבתי וחלמתי שאברהם פריד ישיר אותו", סיפר בן ארי לצופים ופנה לפריד באתגר: "אברמל'ה היקר, אתה בטח בניו יורק עכשיו. אני רוצה לאתגר אותך מארץ הקודש ולבקש ממך לעשות ביצוע משלך לשיר 'שבורי לב'… זה יהיה מרגש וחלום בשבילי"

video

אברהם פריד לא נשאר אדיש לאתגר של חנן והגיב: "כשחנן בן ארי מאתגר, אני בהחלט שוקל את העניין :)" ושלח סרטון תגובה כשהוא מזמזם את השיר ומרמז על הבאות.

video

האתגר המוזיקלי שכולם מדברים עליו, בוצע. שבורי לב, גרסתו של אברהם פריד לשיר המרגש והמצויין של חנן בן ארי, הוקלט הלילה בניו יורק.

על ההפקה המוזיקלית לביצוע הזה של "שבורי לב", חתום כמו תמיד, מנהלו המוזיקלי, יובל סטופל .
    האזינו:
    להורדה לחץ כאן
    <iframe src="https://hm-news.co.il/102439/fvp-2994/#fvp_2994" allowfullscreen width="562" height="488" frameborder="0" style="max-width:100%"></iframe>
  • 727
  • IMG-20201202-WA0169
    עכשיו בשידור חי: אוהד מושקוביץ וילד הפלא מוטי גרינבוים
    השמים הם הגבול: כעת בשידור חי גדול הזמר אוהד מושקוביץ וילד הפלא מוטי גרינבוים בהפקת ע-נ-ק בשידור חי

נמאס לכם לשבת בבית? רוצים ליהנות ממוזיקה טובה? גם מהבית אפשר ליהנות מאירוע ענק שלא יחזור על עצמו בהפקת 'מיכל כץ הפקות', בהשתתפות גדול הזמר אוהד מושקוביץ וילד הפלא מוטי גרינבוים באירוע אמנותי לרגל היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות בסימן "אפשרויות בלתי מוגבלות' המביא את סיפורה המטלטל של אישה שסירבה להיכנע למוגבלויות והוכיחה שהשמיים הם לא הגבול.

האירוע יעמוד בסימן הצדעה לגיבורים האמיתיים – ילדי ובוגרי 'שמעיה', שפרצו את גבולות המגבלות והשכילו להשיג את מה שנראה היה בלתי אפשרי
    עכשיו בשידור חי: אוהד מושקוביץ וילד הפלא מוטי גרינבוים
    0 תגובות
  • 281
  • השיר איך הוא שר בביצוע חדש של נתנאל גם זו לטובה.
    המילים שונו והותאמו לציבור הדתי מומלץ להקשיב וליהנות.
    דני רובס שכתב והלחין ביצע במקור את השיר
    0 תגובות
  • 885
  • דודי הרשקופ ומקהלת ידידים - מחרוזת יוונים
    ילד הפלא דודי הרשקופ במחרוזת קליפ "יוונים" מושקעת ומרגשת לקראת חג החנוכה כשהוא מלווה במקהלת ידידים העולמית, אליהם הצטרף הצייר והאמן אהרן זאב ברנשטיין שממחיש בציורו בחול את מאורעות התקופה. עיבוד: ברוך הומינר.
    מי יכול בבקשה להוריד לי ולשלח לי למייל 2069AS052 @ גימייל נקודה כום.
    אן לשים כאן.
    תודה רבה תזכו למצוות.
  • 1K

• מתי שריקי "היום הזה מגיע"

כשצריך לצאת מאיזור הנוחות: מעשה בג'יפ שהתדרדר ובמוזיקה קיצבית וכייפית שחילצה

אף אחד לא דמיין, גם לא כוכב הקליפ עצמו, לאן "היום הזה מגיע". מתי שריקי, אחד היוצרים הפעילים ביותר בתחום המוזיקה היהודית הישראלית, ביקש לצלם קליפ לשיר חדש. הג'יפ איתו נהג בצילומים התדרדר והצילומים הופסקו, מצלמת הרחפן וצוות הצילום שהיו במקום, תיעדו את הנס הגדול שהפך לחלק מקליפ הוידיאו.
    " לפני כמה חודשים השתתפתי בחתונה, שם – נולד בי רצון ליצור שיר כייפי וקצבי, לצאת מעט מאיזור הנוח שלי של השירים המרגשים והבלדות" . ואכן, מתי שמזוהה עם שירי רגש שקטים, הפתיע לגמרי: את המילים והלחן המקפיץ כתב לפני כחודש, בעיצומו של גל הקורנה השני.
    הנגיף והסגר, הביאו אותו ליצור ולהקליט את השיר באולפן ביתי שהקים לא מזמן. בניגוד לשירים קודמים שיצר בסיוע מפיק מוזיקלי ומעבד – הפעם קפץ למים ונכנס גם לנעלי המעבד. " הנגנים שלי הקליטו מרחוק, אני הוספתי קצת משלי והתוצאה לפניכם" .
    לראשונה מצרף מתי לקליפ רקדנים בלוקיישן עוצר נשימה במדבר יהודה, וכחלק מהעלילה היתה גם נסיעה לאותו מקום בג'יפ המשפחתי. " אם חששתי שהקליפ עלול לצאת משעמם – בורא עולם זימן לי סיפור מיוחד:

קצת לפני 00:8 בבוקר, אי שם בכביש אלון, בעיצומם של הצילומים, הנהג )אני..( מאבד ריכוז לרגע ונופל לתעלה בצד הכביש! אני מנסה להיחלץ ולא מצליח, הגרר מודיע חגיגית שזה חילוץ מורכב שעלותו 'כמה אלפים', והוא יגיע רק בתוך 4-3 שעות… אני מתחיל לחשב נזקים כמו ביטול מופע, גם את הצילומים שרצינו ולא נספיק… אבל אז מגיע המלאך של חודש כסלו, רכב פורד טורנט ישן ושואל: 'אתה צריך עזרה לצאת משם?'
    הנהנתי בחיוב במבט מתחנן… תוך 3 דקות הוא פורס חבלים, קושר בין הרכבים ומתחיל לתת גז, חבל אחד נקרע… הוא לא מתייאש ואומר 'ננסה עם שניים' והוא מצליח!!" הצוות ממשיך בצילומים, מתי מגיע להופעה בזמן – ולקליפ נוספו תמונות שאי אפשר לתכנן מראש….
    צפו:
    • תודה
    Reactions: ילד חכם1 //
    2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה