עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

• נעול
    1K
  • מי יכול לשלוח לי את הביצוע הזה למייל? naama5501*gmail.com
    תודה מראש

• תודה
    Reactions: טוב הטוב1 //
    0 תגובות
  • 345
  • @יהודי נוסף תודה רבה על המנגינות...אני אשמח אם יש למישהו מנגינה שמתחילה די רגוע והולכת ומתעצמת...
    תודה רבה רבה! זה די דחוף לי...
    • תודה
    Reactions: sol key ו-ישראל2 //
    0 תגובות
    @אפכא מסתברא בקשר להודעה שלך על ההקלטה של נוסח של רב' יעקב אייזנבאך
    אנחנו נינים שלו ואנחנו מאד מעונינים לשמוע את הנוסח
    איפה ניתן להשיג את ההקלטה?
    • נעול
    439

• https://www.kikar.co.il/362141.html
    אשמח לסרטונים האלו בהקדם המון תודה מראש אין לי מספיק הרשאות כדי להגיב כאן לכן אודה מראש למי שיעזור ואשמח מהר בבקשה תודה
    • חחח
    • תודה
    Reactions: שיש ו-Perfect Music2 //
    0 תגובות
    • נעול
    331
  • 0 תגובות
    • נעול
    196
  • מכירים אולי את האתר של שרים קריוקי ??
    מישהו התנסה בזה?
    צריכה פלייבק לדבר פשוט, בלי הרבה השקעה
    השאלה כמה זה גרוע מאחד עד עשר
    • תודה
    Reactions: גיחצי שפומפה1 //
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה