עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

• 509
  • מי שיוכל להוריד לי את השירים האלה ולהעלות בmp3
    דחוף להיום.
    תודה.
    0 תגובות
    *אם חסום לכם אשמח שתבקשו שיפתחו תודה.
    • תודה
    Reactions: Lea Dayan1 //
    1 תגובות
    יש לי חסימה של נטפרי ואני לא מצליחה להוריד את השיר הזה,

מישהו יכול להוריד ולהעלות לכאן?

אני ממש אשמח!!!!!!!!!
    תודה ענקית!!!
  • 204

• מילים:
    צועקים אליך
    (בית א) בתקופה כה קשה כשלא רואים את הישועה והלב צמא לטיפה של אמונה
    רבונו של עולם אבינו אב הרחמן
    רוצים להרגיש אותך לראות את ההשגחה.
    פזמון:
    צועקים אליך הושיעה נא
    צועקים אליך הצליחה נא
    שלח גאולה לעם סגולה שלח גאולה
    (בית ב) וגם במקום הכי נמוך גם כשקשה
    מתוך הכאב הלב רוצה מרפא
    עמוק בנקודה הכי פנימית יש עוד תקוה
    לצאת מתוך האפלה לאורה
    (בית ג) גם אם הדרך ארוכה אני לא מתייאש
    לאן שאלך אתה איתי בים ובאש
    רק בקשה אחת לי אבא רחום
    אל תסתר פניך כי בלעדך אין לי כלום.

סוף
    • וואו!
    Reactions: הצפתי התמים1 //
    0 תגובות
  • 178
  • עוד שאלה/בקשה, באותו קומזיץ של יוסי דסר
    הוא שר עוד שיר (שסבא שלי ז"ל היה שר), המילים של הפזמון "גוט וואך, גוט וואך, גוט וואך אגוטן' וואך, שבוע טוב, שבוע טוב, שבוע טוב ומבורך..."
    ולא ידוע לי מקורו, אשמח עם חובבי שירים ישנים יוכלו לקשר אותי למקור.
    תודה רבה.
    0 תגובות
  • 101
  • שמעתי לאחרונה קליפ של בחור אמריקאי בשם יוסי דסר https://www.prog.co.il/threads/יוסי-דעססער-הבדלה-קומזיץ.1004346/
    בתוך הקליפ (מצורף) יש שיר, שאם אני זוכר טוב, של בעלא עם ר' ירמיה דמן.
    מישהו יכול לשלוח אותי למקור?
    תודה
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה