פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

חשבתי להעלות את המכשפה הזאת בהמשך לאיך שהם רוקדים זה משגע בסך הכל הם רוקדים והיא רוקדת...
הם רוכבים על פקק שעם , גם היא.

שאלתי "אותו" מה אומר? והוא אמר לא מתאים ס'פסנישט...
רבנים מתפללים ומכשפה על האף של סוס שחור...בפוסט אחד ?
ואם "הוא" אומר אז לי אין ברירה :mad: :mad: :mad:

אז כל ההוראות לביצוע בדיוק כמו אצל הרבנים האלה

ואם "החפרניות" [:eek:] שבפורום לא יבינו את הקשר שבין 'אות לי' למכשפה על מטאטא..[ותודו שהחיתוך כאן מושלם ע"ע האצבעות..]
אני יכולה לגלות שהמכשפה במקור לא רכבה על אף של סוסים...
היא הייתה מוצר פרסומי לחברה שנותנת שרותי ניקיון למשרדים...על היד בין האצבעות של המכשפה היה דלי שעליו היה מודפס לוגו החברה...
את הקשר שבין מכשפה למטאטא של מטאטא לדלי אין צורך להסביר...:rolleyes:

➤ ➤ ➤ תורידו אותי - תהנו ;)

הבטחתי ואני מקיימת [אלה מה?]
אהבתי את תגובת הניק
נפמן בהודעה הזאת אז הבטחתי להקדיש לה משהו קליל,
למה קליל? כי היא אמרה משהוא של ידיים שמאליות וכאלה..ואני הרי חושבת שאין שמאלנים..רק ימין..
;)

מה צריך ליצירה:

♛ 2 דמויות שגם במציאות הם קרובות לרצפה...
אפשר 2 מכוניות , כמוני..אפשר 2 ברווזים 2 סירות וכדומה.
♛ אין חשיבות לחומר של הדמויות , אומר סול - קרטון עבה - מפל כמעט הכל.
♛ פס קרטון קשיח לא חשוב מה מקורו גם של אריזה
♛ 2 ג'ולות רגילות [בגודל]
אני מאיפה יש לי בעבודה גו'לות...אז השתמשתי במיסבים...[קוגלגרים בלע"ז..]
♛ מגש עם שוליים מתכת עץ לא חשוב.

איך עושים את זה:

♛ מעגלים את פס הקרטון ומדביקים אותו לעיגול [יש לשים לב שקוטר העיגול שנוצר גדול מקוטר הג'ולה - ברור נכון]
לגובה הפס אין הרבה חשיבות הוא יכול לעבור את הג'ולה או להגיע עד לאמצע
♛ מדביקים את הדמות רק בראשה [אני במכונית הדבקתי רק את מקום חלונות הרכב]
מדביקים את עיגול הקרטון שיצרנו בקו ישר עם בסיס הדמות
♛ מדביקים את הדמות [המכונית] סביב רק אם יש צורך
♛ מניחים את הג'ולות על המגש ואת המכוניות על הג'ולות מגש
♛ נותנים את המגש לילד ומלמדים אותו להטות את המגש מצד לצד
♛ המפסיד...זה שהמכונית שלו התהפכה ראשונה... :(
♛♛♛ נפמן מקווה שהכל ברור..יש שאלות אני כאן..לא תסתדרי? אולי נשלח לך הדרכה הבייתה.. ;) ותהנו ♛♛♛
➤ ➤ ➤ תורידו את הסרטון תבינו את הקטע..

משתפת בוילונות שתפרתי לפני חודש לסלון ה'מפואר' שלי;)

הסיפור שמאחורי:
לא מצאתי בדים ברוחב 3 מטר שקלעו לטעמי, ואם כבר מצאתי אי שם בד שקלע לטעמי, זה לא קלע לטעמו של חשבון הבנק שלי.
מה עושים במצבים כאלה? ההכרח הוא אבי ההמצאה, החלטתי שאני מחלקת את הוילון ברוחב לכמה חלקים, ואז יש לי מבחר עצום של בדים ושילובים. הייתי בטוחה שהמצאתי משהו חדש, כי עוד לא ראיתי בבתים ובחנויות וילונות מחולקים לרוחב, פתחתי את פינטרסט וחיפשתי curtains ונדהמתי לראות שסתם עפתי על עצמי עם ההמצאה וההכרח ושאר ירקות, היו שם מלא וילונות מחולקים לרוחב:p
בסוף מצאתי את הבדים האלה, ועם קצת אומץ קניתי אותם והתחלתי לתפור: החלק העליון הוא בד ברוחב מטר וחצי, החלק האמצעי חילקתי את המטר וחצי ל4 או 5 כבר לא זוכרת, והחלק השלישי חילקתי את המטר וחצי ל2. (מי שתופרת כנראה הבינה את הנאום האחרון, ומי שלא חבל להתאמץ)
ממליצה על התוצאה, לא על הדרך, זה פשוט משעמם מוות לתפור עשרות עשרות מטרים אינסופיים של תפרים ישרים, היו רגעים שפשוט התייאשתי, אני לא בנויה לעשות דברים משעמממים, צריכה לייצר כל הזמן חדש, חדש...
העיקר שזה גמור ועכשיו נשאר לי רק להנות!!!!

וזו התוצאה:

• 358
  • מי לא אוהב סטים?!?!?

בעקבות קופסת האיחסון הזו
    http://www.prog.co.il/forum/%D7%A4%D...93%D7%95%D7%9C

החלטנו להתאים את עטיפות הספרים לאותה משפחה.
    תפירה, בגדים וכו' וכו'

(צץ לי כשאות לי העלתה אריזה בצורת חולצה-לא מוצאת קישור)

אז מה יש לנו:
    • גלילים (אדום ולבן) חלקים עם מרקם פסים. (השגתי בחנן)
    • בריסול שחור
    • אלמנטים שונים, (כפתורים, חוטים, רוכסנים וכו') חלקם צוירו לבד. וחלק הדפסים שגזרנו, התאמנו והדבקנו.
    היתה חויה לראות כמה וריאציות יכולות להיות משילוב כל כך פשוט של צבעים.

והיא כבר מחכה ללימודים...

מעלה חלק מהעטיפות, מקדימה וחלק מאחור:

0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה