פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

>> שבין מקלות סול לקופסאות ריקות..
לכבוד השלג שלא הגיע והילדים שלא נשארו בבית..יצירה מהירה וכיפית לילדים קטנים.
צריך הדרכה? נראה לי פשוט,

החומרים:
צפה בקובץ המצורף 276108

התוצאה בסול רגיל:
צפה בקובץ המצורף 276109

אפשר גם כך, או איך שבא לכם:
צפה בקובץ המצורף 276110
יש לי פרויקט באומנות, לאחר שראיתי את אומנות הציור על עלים (ההשראה מפה: http://www.hidabroot.org/he/article/167615 למי שלא נפתח, לא נורא...) החלטתי לעשות את הפרויקט ע"י אומנות זו. לאחר נסיונות הגעתי למסקנה כי יש ליבש את העלה לצבע אותו בשכבת בסיס בצבע אקרילי ולצייר בצבעי קרש על בסיס מים (למי שיש עוד רעיונות עם איזה חומרים אפשר להשתמש אשמח לשמוע). הענין הוא שאני לא יודעת מה לצייר. אני רוצה לבטא את הענין של המחזוריות בעולם אבל לא הגעתי למסקנה איזו מחזוריות אפשר לבטא? חשבתי על:
ירח לפי החודש (קצת משעמם)
מזג אויר לפי חודשי השנה (ומה יראו? שמש,עננים,גשם?)
מעגל שנה יהודי (נדוש...)
מזלות החודשים (חצי מהם חיות שאני לא יודעת לצייר...)
בקיצור... דרוש רעיון בדחיפות!!::confused:
נ.ב יש לציין כי אני טובה באומנות ולא בציור דמויות או דברים רציניים...

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה