פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

אני רוצה להתייעץ לגבי 2 פרוייקטים שהלהיבו אותי בעצם המחשבה עליהם אבל אני מתעצלת להוציאם לפועל... :eek:

לפני שנה+, השגתי שידה ישנה שתיכננתי לשפץ אותה עבור מטבח לילדים. את ההשראה לקחתי מ
פה
תכלס, היא עדיין שוכבת במחסן ואני חייבת להחליט אם אני עושה איתה משהו או זורקת אותה... :rolleyes:
הדבר העיקרי שאיים עלי זה לחתוך חור לקערת הנירוסטיה שתשמש ככיור. מישהי ניסתה את זה פעם? :confused:
מעבר לזה, צריך גם לשייף את כולה, לצבוע שכבות וכו' וכו'
מה אומרות? שווה ללכת על זה?

פרוייקט מס' 2: יש לי בבית 8 קופסאות סימילאק. אחת כבר ניסיתי לצפות בבד יפה שקניתי בנחלת בנימין אבל עוד לא גמרתי אותה.
אבל מעבר לרעיון איך לשפץ אותן, אני צריכה רעיון מה עושים איתן אח"כ, כדי שיהיה לי מוטיבציה לעשות את זה...

ותודה למי שטרחה לקרוא עד פה. מבטיחה צלצול למגיבות... :)
בהמשך לאשכול הזה
החלטנו לתת לכל בנות בית הספר לבצע את היצירה הזאת
על קופסאות של גרבר כקישוט מדף או קופת חיסכון
מדובר בכ12 בנות
אני צריכה דחוף (האירוע מחר) תשובות:
1) איזה צבעים של פימו לקנות
2) מה הכמות לחישוב הנ"ל?
3) האם קופסת גרבר עלולה להתנפץ בתנור או שצריך קודם לאפות כל חלק בנפרד ולהדביק עם דבק חם
4) האם ניתן את הצבע הלבן של הבית להמיר באקריליק או בספריי צבע
5) האם יש תחליף לפימו שמתקשה ונראה ונשמר יפה

כל תגובה תעזור לי להתקדם
אשמח למענה
  • תודה
Reactions: צ'ינצ'ה1 //
8 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה