פורום אמנות ויצירה

הפורום עוסק בכל מה שקשור לאמנות החזותית, הפלסטית והשימושית.
כאן המקום לשיתוף ויעוץ בענייני יצירות צורפות, פיסול, כיור, תפירה וסריגה, פסיפס, חריטה, עיצוב מוצר, סקראפ ועוד ועוד
מנהלת הפורום: יופלה אפרסק

אמנות ויצירה >> תוכן מקצועי

אני רוצה להעלות כאן סקר על אופן ההשתמשות שלנו, כולנו ב'פרוג', ואסביר מה התועלת בכך:

ישנם משתתפים שפותחים כמה אשכולות בכמה פורומים בכדי שייחשפו להודעה שלהם כמה שיותר משתתפים.

בואו ונערוך סקר קצר האם אנחנו פותחים את הפורום שמעניין אותנו, או שאנחנו מחפשים תמיד ב'הודעות מהיממה האחרונה'.
באם נראה בתוצאות שרובנו (כולנו) פותחים 'הודעות מהיממה האחרונה' הדבר מוכיח שאין טעם בלפתוח כמה הודעות כיוון שכולם יראו את זה בין כה וכה גם אם ייפתח אשכול אחד ולא משנה היכן.

פתחתי סקר זה דווקא בפורום 'אמנות ויצירה' שיש בו מעט הודעות - קרי, מעניין הכי פחות אנשים. ובא נראה כמה מצביעים ייחשפו לסקר.

כבר תקופה ארוכה שאני רוצה להעלות סקר זה, אולם, אני לא מצליח להעלות אופציה של סקר. שאלתי ע"כ בפורומים והיו עוד שאמרו שלא מצליחים.
לכן אני מעלה זאת בצורה שונה, אלו שראו את ההודעה דרך 'הודעות מהיממה האחרונה', יצלצלו בהודעה הבאה (לא הודעה זו) ואלו שראו זאת דרך 'פורום אמנות ויצירה' יצלצלו בהודעה שאחריה.

חברה', בא נצביע. נראה את התוצאות מדברות בעד עצמן ויפסק הנוהל של פתיחת הודעות כפולות. (או שלא)<O:p
  • 1K
  • יש מבצע של וואשי טייפ אצל נתנאלה. קום ב8 ש"ח ליחידה, גם הרחבים.
    http://www.netanella.com/מוצרים-376-עובי-15-מ-מ.aspx

הייתי שם שבוע שעבר לפני המבצע :confused:
    מהרו, כי הבנתי שזה מתחסל בקצב.

ולגבי הזמנה דרך האינטרנט- אני תוהה כמה זה משתלם כבר...:rolleyes:
    בסוף הזמנתי יחד עם עוד מישהי כמות. עכשיו מחכה בציפיה שזה יגיע :)
    0 תגובות
  • 1K
  • http://www.ysviva.org/כרטיסי-ברכה-אוסף-אמנותי/
    ישנם דברים יפים באתר! כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה