פורום 'חדר מורים'

פורום זה מיועד למורים ומחנכים, מורות ומחנכות, גננות, וכו'. המעוניינים לעזור ולהיעזר, בחומרי לימוד, שיעורים, וכו'.
פוסט חדש!

החגים מאחורינו, ושגרה עמוסה וברוכה לפנינו. זה הזמן להקנות הרגלים חדשים בתחומים החשובים לנו, ולהטמיע אותם במסגרת סדר היום הקבוע והיציב.

אחד התחומים בהם מומלץ ליצור כללים קבועים, הוא תחום האכילה. ההרגלים אותם נקנה בגיל צעיר, יוכלו ללוות בעתיד את הילדים גם בחייהם הבוגרים. שמירה על מצוות הקשורות באכילה והרגלי נימוס, סדר וניקיון, יאפשרו לילד לאכול בצורה מיטיבה לו ולסביבה.

על מנת להטמיע הרגלים אלו ואחרים, חשוב לערוך עם הילד תיאום ציפיות והצגת הכללים, אם יש צורך, ניתן לאמן את הילד כיצד לבצע כלל אחד או יותר, מומלץ לתת דוגמא אישית בארוחות משפחתיות, כדאי להציג את הכללים בתחילה באופן ויזואלי , ואפשר גם לתגמל בהתחלה על ביצוע ושמירת הכללים החדשים כדי לחזק את ההתנהגויות המצופות.

מצורף קובץ להדפסה הכולל פלייסמנט עליו מודפסים כללי אכילה נאותים. תוכלו להדפיס את הפלייסמנט, לצפות אותו בלמינציה, ולצרף אותו לתיק האוכל של ילדכם בתוספת מפית ומגבת אישיים.

בקישור הבא תוכלו להוריד קובץ של הפלייסמנט באיכות גבוהה:

http://hametaplim.com/2018/10/04/הקניית-הרגלי-אכילה-לילדים/

לבריאות!

פלייסמנט כללי אכילה.jpg
  • 1K
  • 69 אחוז מהילדים לא ישנים מספיק!

משפיע על היכולות הלימודיות? ללא כל ספק!

מחקר, נוסף מצא ש:

ילדים שהולכים לישון מוקדם וישנים שנת לילה מלאה,

הם
    בריאים יותר, מפגינים מצב רוח טוב יותר ומשפרים את יכולות הלמידה שלהם בצורה משמעותית!

מיזם שנת סיפור מציע לכם,

להוסיף לתכנית הבית ספרית שלכם,

תוכנית אינטראקטיבית ייחודית מסוגה, כשרה למהדרין,

שתעזור לתלמידים שלכם, להבין את הערך של השינה ובפועל ללכת לישון מוקדם יותר

והבשורה הטובה – הפעילות הינה ללא תשלום כלל עבור בית הספר!

לפרטים נוספים צרו קשר כאן.
    אמא, לא רוצה לישון.
    אמא, מים.
    אמא, שוקו.
    אמא, קולה.
    אמא, פתק.
    א מ א.
    לא רוצה.
    לא רוצה כלום.
    לא רוצה לישון ודי!
    מי אמר שאני חייב לישון?
    אני לא עייף בכלל.
    אני אעזור לך, אמא.
    אני אגרוף לך את המים,
    אני אקלף לך תפוחי אדמה,
    אני ארסק לך אפרסקים,
    אני אוסיף קצפת מלמעלה. אני יודע איך.
    אוך.
    מה באמת אכפת לך?
    שימשיך להסתובב בין הרגליים,
    שיעזור, יפרוק מרץ עוד שעתיים,
    למי 'כפת בעצם?

שלום כולן, אני לאה, פוטש סופרת בעיקר לילדים ונורא נורא אוהבת יצורים מתחת לגיל 10
    הם טהורים כאלה ולא שיפוטיים,
    טהורים ונקיים כמו דף לבן.

רציתי לספר לך על מישהו חדש שנולד לנו לפני שבעה חודשים,
    במזל טוב ובסיעתא דשמיא.
    הוא שובב לא קטן,
    שמשמין מיום ליום,
    והוא נורא נורא אוהב ילדים!
    זה מיזם שכל המטרה שלו היא להרוג את היצר הרע,
    ששכנע את הילדים שלישון זה עונש.

בשתי מילים:
    סיפור מתחדש מדי ערב, במערכת טלפונית,
    עם תרגילי הרפייה לסיום ומבצעי שינה שפשוט עושים כיף ללכת לישון.
    ולאחרונה גם -
    פינה חמה לאמהות,
    עם יספור ליל שישי
    ובונוס - תרגיל הרפיה לאמהות עייפות.

אם מתחשק לך להתרשם את מוזמנת...
    כאן
    או במספר טלפון 0777352955

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה