פורום 'חדר מורים'

פורום זה מיועד למורים ומחנכים, מורות ומחנכות, גננות, וכו'. המעוניינים לעזור ולהיעזר, בחומרי לימוד, שיעורים, וכו'.

מאמרים אחרונים באתר

• 797
  • ארגון מסלו"ל שם לו למטרה לאגד בתוכו את כל עובדי ההוראה לשפר את מעמדם ולעזור להם במלאכת הקודש.
    הארגון הוא פרטי לחלוטין ללא מטרות פוליטיות או כלכליות, הפעילות בו היא על בסיס התנדבותי ובחינם והכול לטובת רווחתם של עובדי ההוראה.
    הארגון הוקם ע"י המחנך הרב מרדכי שטוב שליט"א וחברים בו כיום אלפיים עובדי הוראה (החברות אינה כרוכה בתשלום).
    מהפעולות העיקריות של הארגון:
    א. מתן פרסים כספיים ואחרים לעידוד מורים שמשקיעים כדי לעודדם.
    ב. מוקדי ייעוץ למחנכים.
    ג. מאגרי חומר לימודי במקצועות קודש חול, דפי עבודה, סיכומים ומבחנים לכל הכיתות ולכל הגילים.
    ד. מוקד תמיכה רגשית לכל המורים, עצות והכוונה למניעת שחיקה בעבודת ההוראה ולעידוד מורים תשושים מבחינה רגשית.
    ה. עריכת סדנאות "איך מנהלים כתה" לניהול נכון של כיתה והשלטת משמעת חיובית וחינוכית בכיתה (פעילות זו בלבד כרוכה בתשלום מסובסד מאוד).
    ו. הוצאה לאור של מדריך מידע לעובדי הוראה, הנקרא "דפי חינוך" המכיל מאמרים מקצועיים, טלפונים חיוניים לכל מסגרת לימודית, פרסום בעלי מקצוע או נותנים שירותים למגרת הלימודית כגון: מאבחנים, יועצים, מטפלים פסיכולוגיים, מורים לשיעורי עזר, מורים ממלאי מקום, ציירים, מדריכי טיולים, ארגוניים חינוכיים, מרצים, אנשי תחזוקה וכל מה שקשור לניהול מסגרת חינוכית.
    כל פעילות הארגון מיועדת לגברים ולנשים, לכל המגזרים הדתיים והחרדיים בכל רחבי הארץ ללא הבדל. אף שנוסח המודעה הינו בלשון זכר.

חבר יקר,
    בימים אלו שוקד הארגון על הוצאה נוספת של מדריך מידע הבא לעזר רב למגזר עובדי ההוראה.
    אם ברצונך להופיע בו ולהגיע לאלפי חברי הארגון, מורים מורות וכל בעלי המקצוע הרלוונטיים למגזר ההוראה וכן לכל המסגרות החינוכיות בארץ
    נא שלח את פרטיך למייל הבא : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או לפקס: 1533-6191307
    הנך זכאי לפרסום של שתי שורות חינם בלוח "דפי החינוך".
    0 תגובות
    זו השנה הראשונה שאני מלמדת ויש לי בעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי:
    יש לי 30 ילדות בכיתה ד אני רוצה עצות איך להתחיל את השיעור בשקט, כשכבר התחלתי, השיעור זורם פחות או יותר..
    מה עושים יש לי ארבע ילדות שממש משתדלות להפריע מה אני עושה איתן? אני לא אוהבת להוציא החוצה וגם לא עונשים איומים לדעתי אין להם תועלת.
    ולבעיה העיקרית לפני שנה יצאתי מהסמינר אז הם רואות אותי כאילו אני יותר קטנה, אני לא גרה בישראל וכאן הכל הרבה יותר קטן אני חברה של האחיות שלהן, הן מכירות אותי מהסמינר כשהייתי קומה מעלהן והן חושבות כאילו אפשר לעבוד עלי.
    לפני שבוע וחצי התחלתי שנה חדשה אז אני חושבת אולי הן מנסות אותי?
    שלא תחשבו זה לא בית ספר שלוקח מורות צעירות הילדות רגילות למורות מבוגרות, אני התקבלתי כי... בקיצור.. היה לי פרוטקציה וגם יש לי אופי חזק (ככה אמרו לי) אבל כל הביטחון נעלם לי כשאני נכנסת לכיתה...
    אמרו לי שהספר משמעת מתוך אהבה יעזור לי מאד אבל אין לי אותו..
    אז מה אתן מציעות מה אני צריכה לעשות? והאם זה נורמלי מה שקורה לי?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה