פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
  • 461
  • בפוסט מעניין שפרסם המשפיע ר' מענדל ראטה הבוקר הוא כותב:

היי חברים. אני מתכונן כבר תקופה לא קצרה לקליפ יפה ומרגש, עם לחן מרגש ונוגע ללב, שנכתב בתקופה לא קלה. קליפ מושקע מאוד שצולם באוקראינה (סגנון מנחה), וחסרים לי להשלמת הקליפ 10 אלף דולר. יהודי אמיד מארה״ב הבטיח לי חצי מסכום זה, אם אני מוצא מישהו שישלים את החצי השני. אם יש מישהו שרוצה לעזור לי, או אם יש למישהו רעיון על אחד שפרוייקט כזה מדבר אליו וירצה לעזור לי, אשמח מאוד להודעה באישי. אגמלהו כמובן בתודה חמה וקרדיט בסוף הקליפ.

כמו כן, יש באפשרותי לעשות בקליפ הזה (כחלק מהתסריט) פרסומת אדירה, לחברה או לעסק כלשהוא. מדובר במאות אלפי צפיות כמובן. זה יכול להיות רשת יינות, בגדים, או כל מפעל ועסק כל שהוא החפץ בפרסום ענק בציבור החרדי. ״מנחה״, שמתקרב למליון, מקבל כל חודש כ-30 אלף צפיות נוספות, והוא הוכתר ברדיו כקליפ השנה. הקליפ הבא ככל הנראה יוכתר בכתר דומה, ואולי יותר.

תודה מראש, ואני בטוח שתיהנו מאוד מהתוצאה, בעזהשי״ת. מענדל.

חושבים שאתם יכולים לסייע למשפיע? זה הזמן להתגייס.
    שבוע טוב חברים,

נותרו יומיים בלבד לפרויקט אלבום הבכורה שלי בהדסטארט, רק גיוס מוצלח יאפשר לי להוציא לאור את האלבום – לכן כל תמיכה שלכם חשובה!

לדף ההדסטארט שלי:
    https://headstart.co.il/project/46490

לחסומים ניתן לתמוך באמצעות העברה בנקאית פרטים בקבצים המצורפים.

פרטים נוספים על הפרויקט אפשר לראות כאן:

https://www.prog.co.il/threads/יונתן-שטרן-אלבום-בכורה.410614/

בנוסף הוספתי קובץ טעימות מכמה שירים שיהיו באלבום בעז"ה , השירים עוד לפני מיקס והעיצוב רק בשביל הטעם הטוב:)

תודה לכם!

יונתן
    בימים הקרובים יועבר אליכם פלייבק חדש לשיר של יעקב שוואקי - "אלף בית".

הפלייבק יופק במסגרת הפלייבקים - "
    כמעט חינם".

בעקבות מספר שאלות על הפקה של פלייבקים בהם מעורבים כלים/מקצבים אלקטרונים החלטתי לשתף אתכם בסרטון שמראה איך אני מתחיל ביצירה של פלייבק כזה.

הסרטון לא ערוך (הפעלתי הקלטה של וידאו ברקע) ולכן תשמעו פה ושם טעויות ותהיות.

בשביל לתמצת ולקצר, השתדלתי להתמקד במספר תיבות בודדות.

לטובת החסומים לסוגיהם, מצורפים קישורים להורדה.

בגלל איכות הוידאו/אודיו משקל הסרטון גדול יחסית, תיאזרו בסבלנות בהורדה.

מקווה שתהנו.

קישור להורדה ג'מבו מייל.

קישור להורדה גוגל דרייב.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה