פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
אשמח לקבל המלצה על מקום מקצועי באזור בני ברק.

ללימוד קורס סאונד והפקת אולפן -על כל המשתמע מכך...

קבלתי מס' המלצות על ביה''ס מזמור וכן על אחת בשם רינת פינקל.
יש כאן מישהי שהתנסה בעבר ולמדה במקומות האילו ויכולה להמליץ?

הכוונה כמובן לקורס נשים.

תודה!
אשמח אם מישהו יוכל להעביר את הנושא לפורום מוזיקה.
אין לי גישה לכתיבה שם.

תודה!
כהמשך לאשכול הזה, אני מעוניין לערוך סקר בנושא.

אתם מאילו שאינם יכולים לבצע פעולות אחרות בזמן הנגינה?
אתם לא לבד!

יש אפילו מקצוענים שאינם יכולים...
נשמח שתענו לסקר בכינות, בשביל לדעת נתונים מדוייקים.

לכל המידע מסביב - באשכול הקודם
  • 386
  • לתועלת כל נשפן שעדיין מחפש את הפייה שהכי נוחה לו ......
    יש אדם נחמד מאוד בשם אדי או עדי או משהו דומה.... שתמיד ידעתי שהוא ממוקם בבאר שבע אבל כשהתקשרתי אליו בשביל לקנות ממנו משהו אז הוא דיווח לי שכיום (?) לפעמים הוא נמצא בתל אביב! אני מאמין שהרבה מהקלרניסטים והסקסופוניסטים פה בפורום שמעו עליו אבל לטובת מי שלא...
    מדובר ביהודי ישיש ומתוק שמוכר מלללללא סוגי פיות לקלרינט וסקסופון במחירים ממש טובים! ויש לו סחורה ממש משובחת (הוא הראשון שמקבל מגיורא פיידמן את הפיות קריסטל והוא גם מומחה בשיוף כך שתוכלו למצוא אצלו פיות מטורפות מה גם שאת הקריסטלים הוא מוכר ס"ה ב650 שקל שזה זול ב200 שקל מכל החנויות שמוכרות קריסטלים)
    ויש לו גם מלא'ן סיפורים על כלי נשיפה ונשפנים מדורות עברו......
    תאכלע'ס....
    אחלה סחורה ופיצוץ של שרות!
    אפשר לרבוץ שם שעות ולחפש בדיוק את מה שאתה רוצה והמוכר נותן הרגשה נעימה שאתה לא חייב לקנות ושהכל תלוי בך .... לא לוחץ....
    וחומציזה יש לו עוד כ"מ פאצ'יפקע'ס ואביזרים מסוגים שונים לכלי נשיפה
    למשל יש לו קופסא לקלרינט בגודל הכי קטן שיכול להיות! חוסך מקום קומפקטי ונח! (נראה לי שזה עולה בערך 400)
    אז אם בדיוק אתם בחיפושים אחרי פייה כדאי שתתקשרו ל 0528504734

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה