פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
את השיר המצורף גנבתי מיואל ארלנגר.
לגנוב?
מיואל אלנגר?
למה?
איך?
רגע רגע עם השאלות, פרה פרה, עז עז.

יש אחד נחמד, קנצלר פורום צילום. הביג בוס הגדול.
כולם מכירים אותו,
@יואל ארלנגר שמו.
מומחה בזווית העמדת פלאשים. עבודה משעממת כל כך! אין לי מושג איך הוא שורד בה, אפשר להתעלף משעמום.
גם פלאשים, גם העמדה, גם לחשב, גם זוויות. שק מלא צרות!

התקשרתי אליו פעם, עשיתי עליו מניפולצות רגשיות, ייללתי בבכי מזוייף:
יואל, שלח לי את השיר שלך, השיר ההוא, המדהים. אני חייב לשמוע אותו, אני עצב, מיואש, טרללה.
הוא נפל בפח הממולכד, ריחם עליי ושלח.
מה שכן, הוא הבהיר:
געציל, השיר לא חדש, הוא ישן. מבחינתי הוא רק סקיצה.
סקיצה, בטח.
שיר מושקע, מילים מדהימות.
שמעתי, ושמעתי, ושמעתי.

שבוע שעבר התקשרתי ליואל שוב פעם.
היה הרבה רעש על הקו, הוא לא שמע אותי ברור.
סוכן על חשאי שכמוני, הרחתי הזדמנות-
ניצלתי את ההזדמנות חיש חש:
יואל יואל, אני יכול להעלות את השיר שלך לפרוג? אנשים חייבים לשמוע את השיר הזה, הוא מיוחד.

יואל לא כל כך שמע, היו הפרעות בקו. הוא גנח:
געציל, תעשה מה שאתה רוצה, תפסיק להתקשר אליי, די כבר.
יש לי חיים, יש לי עבודה, יש לי ארוע, יש לי פלאשים למקם.
בגלל שלאחרונה ניקיתי את האוזניים סוף סוף, הייתי בטוח ששמעתי את מה ששמעתי, בוודאות.
והנה, הוא אמר: תעשה מה שאתה רוצה.
אני רוצה להעלות את השיר.

יש!
הוא אישר!
עכשיו הוא כבר לא יכול להתחרט...
אני מעלה מהר מהר, לפני שהוא יתקשר בחזרה לשאול מה בדיוק אמרתי...

הנה השיר, תהנו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה