פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
שלום,
מי מביניכם שלימד שיעורי נגינה באורגנית (וכנראה בעוד כלים) בטח מכיר את ההרגשה של החוויה והכיף הטבעי בהתחלה, כשלומדים מושגים חדשים, מצליחים מנגנים כמה שירים...
ואז. אז מגיע level 2 שבו צריך להשקיע, להתאמן יותר שעות, ופחות רואים את התוצאה הנהדרת מיד, לוקח זמן...

אני מלמדת ילדים שיעורי אורגן בדרך חווייתית, מקנה את המושגים בדרך של דימויים, כרטיסיות, הפעלות, משחקים ודפי תרגול מעניינים, כדי שיהיה כיף בהתחלה. וזה אכן עובד. הגעתי עם חלק מהתלמידים לשלב שבו לומדים מגוון אקורדים, במולים ודיאזים, מנעד גדול יחסית של תווים. מה שצריך כאן זה פשוט להתאמן הרבה. אבל אני כבר לא יודעת איך לשלב את ההנאה כמו שאני אוהבת. יש לציין שאני משתדלת לתת שירים מוכרים ואהובים. אני משתדלת לתת המון חיזוקים ושבחים גם כלפיהם וגם כלפי ההורים. לצערי אין לי עוד מספיק תלמידים בשביל לערוך קונצרט, שללא ספק יכול לדרבן בהחלט. התלמידה שלי (כיתה ה) לא הגיעה בשבוע האחרון וכששאלתי אותה היא פשוט ענתה: "אני לא יודעת מתי אני יכולה, יש לי בבי"ס הרבה "שיעורים" כיפיים שאני רוצה ללכת אליהם והם פעמיים בשבוע..."

אז.. אם למישהו מכם יש רעיון איך אפשר "לכייף" ;) קצת יותר את האימונים והתרגולים של התווים והאקורדים, אני אודה לו מאוד...

בתודה, מיכל:)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה