פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
ביצעתי הקלטה אצל מישהי. הסקיצה לפני המיקס היתה נהדרת ואיכותית.

כעת קיבלתי את המוצר הסופי לאחר המיקס, על המיקס שילמתי לפי שעות, X ש"ח לשעה.

היא אמרה לי שאם ארצה שינויים זה כמובן יהיה בתוספת תשלום לפי שעות.

הקשבתי לתוצר וחשכו עיניי (או אזניי :cool:) הווליום עולה ויורד בטירוף צורם, הפלייבק מעוות לגמרי, עשרות רעידות וטשטושים, (כמו שהשיר יורד מתחת למים :eek:)

פשוט זוועה, נורא ואיום. כמובן שאין לי מה לעשות עם כזה מוצר.

כבר שילמתי לה כ- 1000 ש"ח על השיר.

עכשיו אני צריכה לשלם לה עוד טבין ותקילין על הטעויות שלה? על תיקון העיוותים והקפיצות שהיא יצרה בעצמה? מי אמור לקחת אחריות על המחדלים שלה בעריכת המיקס?

(כשאני מעצבת מוצר ללקוח, ויש בעיה במוצר באשמתי, נניח במידות / שוליים וכד', כמובן שאני אחראית לטעויות שלי ומסדרת ללא תשלום נוסף. איני יודעת איך ההתנהלות בעולם הסאונד. ההגיון דורש שכל בעל מקצוע אמור לקחת אחריות על מחדלים שלו, לא?!?)

הייתי מבקשת ממנה את קבצי ההקלטה ומעבירה למישהי אחרת , אך איני רוצה לפגוע בה. וגם לא בטוח שתסכים.

אני אמורה לשלם לה שוב על מיקס מחודש? "דמי לימוד מטעויות" או "חוסר נסיון"? מי אמור לשאת בתוצאות? (היא אחת שעומדת עם הסטופר על השעון. אפילו אם אבקש ממנה רק להקשיב שוב לשיר היא תגבה על כך... ולא נראה לי שהיא הקשיבה אפילו פעם אחת ברצף. אחרת היתה מתביישת לתת לי כזה מוצר...)

בעלי סובר שאשלם לה שוב על מיקס מחודש למרות שלא מגיע לה, אך שלא אעבוד איתה יותר.
אני מרגישה שזה ממש לא הוגן לשלם שוב ושוב ושוב, כדי שהיא תצבור נסיון מהרשלנות שלה, במקום שהיא תיקח אחריות על המחדלים שלה. אני פשוט מתפוצצת מחוסר ההגינות הזו, שלא מצאתי בשום מקום אחר!!! :eek:

מה עושים???

:mad: :mad: :mad:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה