פורום מוזיקה

דיונים סביב נושאי מוזיקה מכל הסגנונות, פלייבקים, לופים, מקצבים, סאונדים, אפקטים ועוד. אם הנך מנגן/ת, עורך/ת מוזיקה, שירה, חזנות ועוד - מקומך כאן איתנו. הכתיבה והצפייה בפורום הינה לחברי הקהילה.
מנהלות הפורום: רות וליס, אלישבע אבר, אסתי !!
להצטרפות לקהילה הקש כאן | להצטרפות לקהילת סאונד והפקות אולפן הקש כאן

מוזיקה וסאונד >> תוכן מקצועי

עדכונים ובקשות שירים

פורום לעדכוני מוזיקה ובקשת שירים
מנהל הפורום: עקיבא60
נושאים
8.1K
נושאים
8.1K
כולם חושבים שהסיבה שSM58 נחשב ל'סטנדרט', היא איכות גבוהה, יציבות, וחוזק פיזי.
כשבאתי לקנות מיקרופון לצילומים ולגיידים, חשבתי לקנות SM58. הייתי בחנות, ואז התברר שהמיקרופון לא עומד בתקציב כשרכשתי באותה ההזדמנות גם כרטיס קול יקר.
המוכרים בחנות, הציעו לי מיקרופון זול יותר, מבית AKG, שנקרא D5. חשבתי שאני אוכל אותה...
צילמתי איתו כבר לא מעט, גם הקלטתי, היה בסדר.
עד שקרה לי באירוע שנגמרו הSM58...
באותו החדר והתדר והמקהלה, כל השורים היו באיקולייזר של בערך: הגברה בחצי של ההיי, הנחתה בחצי של המיד, והנחתה ב3/4 של הלוו.
לאומת זאת, המיקרופון שלי, היה 'פלאט', בלי איקולייזר... והיה נשמע לא רע בכלל...
קצת יותר פידבק מה58, נכון, אבל גם זה בהתמודדות ראוייה לא מהווה בעייה.
לא מזמן, חבר שלי השווה באולפן, בין קונדנסר ב900 ש"ח של סנטרוניקס, לבין שור 87 בטא, וSM 58.
כמובן שהתוצאה הייתה כסדר הבדיקה.
אבל:
אז הבאתי לו את הD5 שלי, והוא בדק אותו...
והוא היה הכי קרוב בסאונד שלו ל87! ההבדל במחיר מטורף! אבל ההבדל בסאונד לא קריטי!
כמובן שמול ה58, הוא עקף. ל58 יש פול נמוכים וגבוהים מוגבלים ביותר...
אשמח לשמוע את הגיגיכם בנושא
  • 180
  • שלום רב,
    אני מחפש מוסיקה לריקוד שרלה (משהו בסגנון הזה:
    http://www.youtube.com/watch?v=pKN-Bw2ERR8).

מישהו יודע איפה אפשר לקנות / להוריד מוסיקה בסגנון הזה (ואם המנגינה הספציפית הזאת, בכלל טוב).

תודה רבה.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה