פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 6K
  • כידוע למשתמשי hackintosh , אין הרבה תמיכה ורבים השואלים על העונים בפורומים tonymacx86, hackintosh.com . הרוב ממש חסרי נסיון ורק כמה בודדים הם המומחים שם. זהו גם תחום חדש וכל שינוי בביוס או שינוי בצ'יפסט מצריך קינפוג מחדש של פקודות הboot שלא נדבר על השלמת הדרייברים אח"כ.

יש לי כבר באמתחתי כמה מערכות אוניברסליות שבניתי לפני שנה שעולות כמעט על כל מערכת אך הן מיושנות.
    וכעת כבר יש את גרסת Yosemite שהיא עם ממשק עברית מלא ואני רוצה להכין לי אימאג' מוכן שיעבוד בלוחות H81

ישנו טורנט להורדה של אימאג התקנה מוכן (קובץ RAW + קובץ exe שפורס אותו על התקן USB) שאפשר להוריד ובקלות ליצור bootble usb עם התקנה נוחה של Yosemite. (התקנתי בהצלחה על צ'יפסטים ישנים)
    הבעיה שלי רק שבמערכות מבוססות Haswell המערכת קורסת מייד אחרי תחילת ההתקנה ומופעלת מחדש.

החברה של tonymacx86 בנו iso קטן עבור Haswell שהוא דיסק bootloader מותאם עבור Haswell שאמורים להריץ דרכו את ההתקנה מתוך הusb .
    אך גם זה לא מצליח לי.

אם יש מישהו שהתנסה בזה או רוצה לנסות איתי ביחד אז אשמח שיצור איתי קשר.
    אני מוכן גם לשלם יפה למי שישלח לי אימאג' קומפלט עבור Haswell (או אפילו דיסק קשיח בדואר)

תודה מראש.

קישורים מצורפים:
    https://thepiratebay.gd/torrent/11232880/OS_X_Yosemite_10.10_(14A389)_bootable_USB_for_Intel_PCs

http://www.insanelymac.com/forum/topic/302544-success-haswell-h81-yosemite-100/
    0 תגובות
    שלום.

אני מתעניין כעת על מחשב חדש, וממש לא חשבתי ללכת על הכיוון של מקינטוש, קיבלתי הצעה מטכנאי פרטי דרך הפורום כאן, לאחר מכן קיבלתי הצעת מחיר באייבורי, ובעוד רשת מחשבים בשם BUG, וכן הצעת מחיר מעוד טכנאי פרטי, כמובן הכל לפי הדרישות שלי, ולפי סביבת העבודה שאני צריך פחות או יותר.

בחיפושי אחר מחשב טוב נכנסתי לרשת idigital שהם מוכרים רק מחשבים של מקינטוש, ושם הראו לי את
    הדגם הזה, ולמען האמת הוא עושה רושם אחר לגמרי, דבר ראשון מהבחינה החיצונית, לא צריך את כל הקופסה שיש למחשב, הכל נמצא בתוך המסך, כולו ממתכת, כך גם המקלדת, העכבר גם כן עם פונקציות מאד מעניינות, מערכת השמע שלו, חזקה וחדה במיוחד.

נכון שכל היתרונות הללו לא קשורים כלל למעצב גרפי, אך כשאתה משקיע על מחשב, ויש דבר שמשדר הרבה יותר עוצמה, הרבה יותר איכות, זה מעלה לי שוב ספיקות, בפרט שכל (או ליתר דיוק - הרבה) טכנאים אומרים שזה ברור שאין על מקינטוש.

אלא מה, שאם צריך תמיכה, רוב הטכנאים לא נוגעים בכלל במקינטוש, אך מצד שני אומרים שבמקינטוש, כמעט ולא תצטרך טכנאי וכו'

אלו הן ספיקותי, אשמח לשמוע תשובות ענייניות, לא סתם וויכוחים מה יותר טוב, ומי יותר מוצלח וכו', אלא באמת לדעת על מה כדאי לי ללכת, כי זו תהיה סביבת העבודה שאבנה לי לכל המשך הדרך.

תודה וחג שמח
  • 2K
  • 0 תגובות
  • 2K
  • 0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה