פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום לכל המשתמשים והלקוחות שלי הנפלאים מכאן,

בשעה טובה אחרי הרבה שפשופים הרבה קופירייטינג אני שמח לבשר על מעמד שינוי השם!!

אז נתחיל מהתחלה...

פתחתי ניק באתר בשם מעט ביישני דודכהן
(עוד שהוא היה מיושן עם תבנית אחרת עם הפעמון המקורי למי שזוכר... )

שם בעצם שלא אומר כלום אלא רק שיש איזה איש מאחוריו...

ב"ה זכיתי לעזור להמון משתמשים פה ולהרבה לקוחות מהאתר ומחוצה לו וב"ה יש המון לקוחות שמרוצים וממליצים,
והשם דודכהן הפך להיות הכינוי הנרדף שלי ,
וגם להיות כאן באתר שם ידוע לטכנאי מחשבים מומלץ, המקום לרכוש מחשב טוב, ולקבל התקנה מקצועית כמו שצריך.

וכעת אחרי הרבה זמן הגיע הזמן לעשות מיתוג מקצועי,

מצאתי כאן באתר את הגרפיקאית האלופה
@סטודיו מגנום שבנתה לי את השם והמיתוג החדש לעסק
נהנתי מכל שלב בתהליך ואני ממליץ עליה בחום ..

וכעת אני שמח להציג אותו פה בפניכם.

השם : aridesk
הסלוגן : כל מפרט מחושב

aridesk (1).png

אשמח להמשיך לתת שירות לעוד לקוחות שיהיו בעז"ה מרוצים וממליצים.
כיום אני גר ב"ה בעיר בית שמש
נותן שירות ומכירה לכל רחבי הארץ

אז נהיה בקשר..
חננאל אריה

hananel @aridesk.co.il
 תגובה אחרונה 
  • 444
  • אשמח אם יש כאן למשהו המלצה על סימולציית ראיון בשילוב AI עבור מתכנתים(עבור המרואיין לא המראיין) -
    בעברית יש רק אחד שחסום בנטפרי.
    https://il.chat/ai-job-interview/
    ניסיתי עשרות אתרים באנגלית

https://topai.tools/s/work-interview-simulator זה עם 60 לינקים

זה עם 14 לינקים:https://geekflare.com/video-interview-platforms/

אבל או שיש להם בעיה (פתוחים אבל לא עובדים, למי שאין נטפרי זה עובד נפלא... )
    או שלא התאפשר לפתוח את זה.

אני מחפשת כבר ימים רבים אז כל הצעה תבורך...

יש את זה https://app.smalltalk2.me/ אבל לא ראיתי שהוא מספק תשובות על הראיון. וגם מעדיפה עברית..
    0 תגובות
    לכבוד ציבור העורכים התורניים והמעמדים בתג!
    ידועים היטב לכולנו ההתמודדויות במלאכת הייצוא מוורד לתג ולהיפך.
    בסייעתא דשמיא עלה בידי לקבץ תוכנה מבוססת על פקודות מקרו (מהפורום, רובם מאת
    @צורת הדף (קרש לשעבר), ומאתר "צורת הדף", וכן @israel, @לייזר ועוד), המסייעים בהרבה למי שעובד בקבצי וורד-תג.
    בין הפונקציות: שימוש בבלוני הערות, המרת הערות לסוגריים ולהיפך, מציאת טקסט צבוע בהילה בעזרת החלפתו לטקסט צבעוני, ועוד.
    להלן תמונת המסך של התוכנה.

התוכנה עדיין בבניה ועומדת כעת על גירסת 1.0 שהיא גירסת נסיון.
    אשמח לקבל כל הערה, ובעיקר מקרואים נוספים בנושא, וכל שיפור טכני שיכול לבסס את התוכנה ולהעמידה בקרן אורה בצורה מסודרת.
    התוכנה היא חופשית, וניתנת כקוד פתוח וכל אחד יכול להוסיף מקרואים שימושיים ולהכניס את הקבצים המעודכנים כאן (ולשלוח אלי הודעה בפרטי).
    מכיון ועדיין לא עלה בידי לסדר קובץ התקנה בצורה מסודרת, (עקב חוסר איחוד קבצים בין התאמת הסרגל עם התבנית), יהיה ניתן לבינתים לקבל את רכיבי התוכנה רק דרך הדוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה