פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 557
  • מנסה להבין איפה הטעות שלי

קובץ Dockerfile:
    קוד:
    FROM node:18-alpine
    WORKDIR /app
    COPY . .
    COPY app.js /app/app.js
    # --- NETFREE CERT INTSALL ---
    ADD https://netfree.link/dl/unix-ca.sh /home/netfree-unix-ca.sh
    RUN cat  /home/netfree-unix-ca.sh | sh
    ENV NODE_EXTRA_CA_CERTS=/etc/ca-bundle.crt
    ENV REQUESTS_CA_BUNDLE=/etc/ca-bundle.crt
    ENV SSL_CERT_FILE=/etc/ca-bundle.crt
    # --- END NETFREE CERT INTSALL ---
    RUN npm install -g
    CMD ["node", "app.js"]

קובץ package.json:
    קוד:
    {
        "name": "my-nodejs-app",
        "version": "1.0.0",
        "description": "My Node.js App",
        "main": "app.js",
        "scripts": {
          "start": "node app.js"
        },
        "dependencies": {
          "express": "^4.18.1"
        },
        "author": "premium",
        "license": "MIT"
      }

קןבץ app.js :
    קוד:
    const express = require('express');
    const app = express();

// מסלול ראשי
    app.get('/', (req, res) => {
      res.send('Hello, nice world!');
    });

// הגדרת פורט עבור השרת
    const port = process.env.PORT || 3000;

// התחלת הקישור בפורט מסוים
    app.listen(port, () => {
      console.log(`Server is running on port ${port}`);
    });

בטרמינל אני יוצר image בהצלחה עם הפקודה:
    קוד:
    docker build -t my-nodejs-app .

אחר כך אני מנסה ליצור קונטיינר עם הפקודה הבאה:
    קוד:
    docker run -p 3001:3000 -v $(pwd)/my-app:/app my-nodejs-app

אבל זה נכשל, השגיאה שמוצגת:
    קוד:
    node:internal/modules/cjs/loader:998
      throw err;
      ^

Error: Cannot find module '/app/app.js'
        at Module._resolveFilename (node:internal/modules/cjs/loader:995:15)
        at Module._load (node:internal/modules/cjs/loader:841:27)
        at Function.executeUserEntryPoint [as runMain] (node:internal/modules/run_main:81:12)
        at node:internal/main/run_main_module:23:47 {
      code: 'MODULE_NOT_FOUND',
      requireStack: []
    }

Node.js v18.12.1

איפה הטעות שלי?
    0 תגובות
    יש לי בעיה במחשב כבר כמה ימים שכשאני מנסה לגלוש ע"י GOOGLE CHROME אז זה מראה לי ככה

לא ניתן לגשת לאתר הזה​

ל-
    www.google.com נדרש זמן רב מדי להגיב.

כדאי לנסות:
    ERR_TIMED_OUT
    אבל כשאני מדליק קישור ישיר לסירטון ביוטיוב אז הסירטון כן נדלק, ואם אני גולש ע"י משהו אחר (לא יודע את השם, הסמל שלו עיגול אדום) אז הכל רגיל,
    כבר פניתי לנטפרי, היית איתם במשך שעה על הטלפון עד שזה סוף סוף הסתדר, ורק עברו 2 דקות ושוב הבעיה צצה,
    מישהו יכול לעזור לי?
    מי יודע למה אני לא מצליחה להתקין את התוסף הזה? (פעם הוא היה מותקן לי, עכשיו אחרי שסדרו לי את המחשב, אני לא מצליחה להתקין אותו)
    מה שאני מנסה ולא מצליחה: הוספה לכרום - התקנת התוסף
    מגיע חלון שגיאה - Download interrupted
    טען מחדש
    אבל הטעינה מחדש לא גורמת להצלחת ההתקנה.

או לחילופין השאלה - מי יודע איך מתקינים את התוסף הזה?

תודה רבה!
    עד לפני כמה ימים, הכל היה תקין
    בימים האחרונים:
    אני לוחצת להורדת קובץ, לא מגיב, אחרי כמה דקות נזכר לרדת (ובכפולות של 10.. כי לחצתי מלאאא פעמים)
    העלאת קובץ - נעלמה בצד ימין כל הרשימה, לא יכולה לבחור תיקיה מהיכן להוריד
    בנוסף....
    במחשב עצמו...
    תיקיית הורדות, כפרת עוונות, אני פותחת ומתחיל הפס הירוקקקק עדדדד אין סוף.. מחכה מחכה.. עד התייאשות
    מי עוזר לי???
    לא יכולה לתפקד ככה.
    חייבת לציין. מחשב חדש ומתקדם.
    הכל רץץץץץ עד לפני כמה ימים.
    ואם יש צדיק בארץ (או צדיקה, הראשון שתופס) שמבין בענינים ויכול להשתלט ולהביא לי מנוחה ושלווה, תבוא עליו הברכה.

אה.. ועוד משהו... לפני איזה שבוע בערך העברתי קבצים של הקיובייס מהמחשב הישן לחדש, ואיזה יופי, התווספו לי מלאא איקסים חמודים ליד התיקיות. לכאורה משהו לא תקין בהן ואין לי מושג מה. ולמחוק..אממ.. בעייתי.
    רגע, לאט לאט נזכרת
    קפצה לי הודעה שעוד מעט נגמר שטח האחסון (לא במייל. שם יש לי 100 ג'יגה שקניתי בכמה לירות לחודש).. אולי בגלל זה?!
     תגובה אחרונה 
    כותבת מכאב לב
    נטפרי עברו כל גבול
    בעבר חסימת נטפרי נועדה לנשים עובדות, היה בסדר, מה שהיה צריך להיות חסום היה חסום ומה שפתוח פתוח
    והיום?
    מעצבות UI UX מעצבות בתוכנות FIGMA - תוכנה שבמקום להיות על המחשב היא באינטרנט, אז מספיק שאני (!) שמה תמונה של אישה חרדית בתוכנה הוא חוסם לי אותה, מאד הגיוני, איך אפשר לעבוד ככה?
    הלאה
    עורכות וידיאו? כבר עזבתי תתחום לא יודעת מה הפתרון אבל כמה זיעה וזמן הן צריכות כדי למצוא סרטונים בנטפרי ש90% מהם חסומים
    והנה זה מגיע גם לצלמות, הכלי החדש והמדהים שכולן חיכו לו ורק ביומיים האחרונים זה חסך המון זמן לצלמות, הבינה המלאכותית בפוטושופ
    גם אותו נטפרי החליטו לחסום

(בטענה ש:
    יש לנו בעיה טכנית שבגללה אנחנו לא יכולים לסנן את הכלי של בינה מלאכותית בפוטושופ כראוי.
    ולפתוח את זה ללא סינון -זה גם לא אפשרי מכיוון שיש בזה תכנים לא טובים.)

והגיוני שיש עוד מקצועות....

לא הגיע הזמן להיות הגיוניים? לאפשר לנשים חרדיות להישאר שמורות(!!) אבל לעבוד בצורה נורמאלית??
    תפתחו קהילות, תעשו אישורים, לא משנה מה, העיקר שנוכל להישאר שמורות
    כי אם לא, מהר מאד יעברו אלפי נשים לחסימות אחרות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה