פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

כהמשך לדיון כאן.
אז ככה, יש לי מכשיר סמסונג ישן, היו לי בו הודעות חשובות, והמכשיר פשוט פורמט :(
לפני הפרמוט העברתי את התיקייה של הוואצאפ למחשב.
אני צריך שיחה מסויימת כהוכחה משפטית. מה עושים?
מי מתעסק עם זה כאן, בתשלום כמובן?
@משחזר מידע @יוסי מחשבים
מישהו יודע להגיד לי במה מתבטא ההבדל בין המסכים האלה ( חוץ מהגודל)

• 227
  • היה לי מחשב עם הגרסה הקודמת של וידיאו אדיטור של Microsoft, ועבדתי על פרויקט וידיאו ארוך במשך כמה חודשים, בשביל מישהי. מעולם לא שמרתי את הפרויקט בתור קובץ ניתן לעריכה. ייצאתי סרט ושמרתי, וכשרציתי לערוך פשוט נכנסתי לוידיאו אדיטור והפרויקט היה שם.
    אבל אז המחשב שלי עשה בעיות וקניתי מחשב חדש - Windows 11 והעברתי את ההארד דרייב של המחשב הישן למחשב החדש, כדי שיהיה לי את כל החומר.
    במחשב החדש פתחתי וידיאו אדיטור והגרסה החדשה שונה לגמרי!!! והכי גרוע- הפרויקט שלי לא הופיע שם. אין שם אופציה לעריכת וידיאו, רק דרך איזו אפליקציה אחרת שלא נפתחת לי, והפרויקט שעבדתי עליו פשוט נעלם! אני חייבת לגמור לערוך אותו עד שבוע הבא - ולהעביר למי שהפרויקט בשבילה, ואני לא יודעת מה לעשות! אמרו לי שחייב להיות קובץ כל שהוא של הפרויקט ורק צריך למצוא אותו. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה לחפש? ואיך להשתמש בוידיאו אדיטור windows 11?
    אשמח לעזרה מהירה, כי זה דחוף מאוד!!!
    תודה מראש.
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה