פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

יש לי מחשב טאבלט עם מסך מגע ניתק HP Pavilion 12-b100 x2 (למפרט המלא: https://support.hp.com/il-he/produc...pc/10862179/model/11954910/document/c05177163)
התקנתי עליו אימולטור bluestacks 3 אני עם סינון נטפרי והורדתי את זה משם (https://softwares.center/bluestacks-3/9)
עד כאן הפרטים הטכניים!
הכל עובד מצוין, הכנסתי אפליקציות ועני עובד איתן.
הבעיה:
כשאני עובד עם המסך במצב טאצ' אני יכול לפתוח את ה bluestacks ולנווט בתוכו עם הטאצ' אך כשאני פותח כל אפליקציה ומנסה לנווט עם הטאצ' האפליקציות לא מגיבות לטאצ' או שמגיבות לא לעניין, בקיצור הטאצ' לא עובד באפליקציות!
באפליקציות אני נאלץ לעבוד רק עם עכבר בלוטוס או עכבר של המקלדת הפיזית (מעניין שלכתוב עם המקלדת הווירטואלית של הטאצ' אני יכול אחרי שסימנתי עם העכבר איפה לכתוב)
לפני חצי שנה הטאצ' עבד באפליקציות כרגיל (אולי בגירסא הקודמת? לא זוכר, כמדומני שגם שהחזרתי את הקודמת הבעיה נשארה, אני חושש כעת למחוק את ה bluestacks 3 ולהתקין בחזרה את bluestacks 2 לניסיון בגלל כל הקבצים שיש לי שם)
אני צריך עזרה דחופה בעניין האם יש דרך לפתור את הבעיה?
והפעם קורס פרופשיונל פרינט בבית פרוג
בשיתוף מרכז "כיוון"

היית מאמין, שבעידן הכי דיגיטלי אי פעם
עדיין נדרשים יותר ויותר מקצועני דפוס?

כן!
הציוד החדיש והמתוחכם צריך אנשי מקצוע
שיפעילו אותו - וזו ההזדמנות שלך!

קורס פרופשיונל פרינט בבית פרוג
בשיתוף מרכז "כיוון"
מכשיר אשפי דפוס ברמה גבוהה
ומקנה לך את כל הידע הדרוש בעולם הדפוס:
משלב הכנת הקבצים, דרך ביצוע ההדפסות
וההתאמות במכונות השונות
- ועד השבחות והפקות ייחודיות.

ועכשיו, תוכל להצטרף לקורס בעלות של
1,200 ₪ בלבד
כן, מה ששמעת:
90% מימון!
במקום 9,800 ש"ח!

רוצה לדעת עוד פרטים?
לחץ כאן >>
ונציגינו יחזרו אליך בהקדם

ההטבה מיועדת לגברים תושבי ירושלים

__דף מקדים למייל - דפסות.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה