פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 830
  • אני משתמש קבוע במאקרו של @ayg להכנסת הפניות פנימיות בספר.
    לאחרונה המאקרו הפסיק לעבוד, לכאורה מסיבות אבטחה כיון שליוצר המאקרו יש אותה גירסה של וורד (365), ואצלו הכל עובד כשורה. ואני לא מצליח בשום אופן לבטל את החסימה.
    במרכז יחסי האמון פתחתי את כל המאקרואים, וגם את הקובץ שמכיל את המאקרו הכנסתי ברשימת חריגים, ושום דבר לא עוזר.
    גם את האנטיוירוס השבתתי ועדיין המאקרו לא עובד.
    0 תגובות
  • 1K
  • שלום לכולם :)
    ממש אשמח לעזרה בהבנת הסיבה האפשרית להבדל בין שני מסמכים. זה עניין של שם טוב על הכף.
    יש בידי עותק סרוק של מסמך מקורי שמישהו טוען שהוא פוטושופ ומזויף. כלומר שלקחו הצילום הסרוק של המקור שהיה כתוב בו 1/2 ועליו מקושקש 1. מחקו את ה- 1 ורשמו מחדש 1/2 אבל שה1/2 יצא לזייפן שונה מהמקור ולכן זה מראה ששינוי הספרה 1 ל- 1/2 נעשה בפעולת פוטושופ.
    בעצם הגרפולוג אמר שמשום שהספרה נראית פונט 2 שונה מהמקור ובגוון שונה + האלכסון של החצי / ארוך יותר מהמקור + הספרה 1 נוגעת באות למעלה - זה מראה שזה בוודאות שזה פוטושופ על המקור.

אציין כי כל שאר הכתב המודפס וכל החתימות של הצדדים נחזות להיות זהות!! אבל - יש עוד כל מיני שיבושים וסימונים על המסמך הסרוק שהם שונים - ריבוע קטן בתוך אחת האותיות, כל שורות בגובה משובש, נקודה במקום פסיק במקום אחר במסמך. כך שזה בכלל נראה כמו שני מסמכים עם עריכה שונה מלכתחילה לא רק בספרה 1 או חצי...

סוג המסמך - נוסח הסכם שבלונה באינטרנט שמישהו ערך ממנו עם קצת שגיאות כתיב מסמך שיתאים לו והדפיס.

שאלתי היא -
    1. תיאורטית האם יש עוד סיבות שבגללן בסריקה או צילום או הדפסה של מסמך תצא יצא כיתוב 1/2 שונה מהמקור?
    2. האם דף קופי באמצע בין שני דפים בו נרשם בהתחלה 1/2 יכול להסביר את הפער בספרה 1/2 בהעתק (ונניח קושקש 1 על ה1/2 שמתחת דווקא במסמך המקור עוד אפשרות שעליה חשבתי גם יש סימן סיכה בצד בשניהם)
    2. פרט להשוואת צורת התגים בין מסמכים לזהות פוטושופ האם יש גם דרך לשלול פוטושופ מכלל המראה של המסמך כמו הסבירות שזה לא פוטושופ אם יש שינויים בתגים אחרים או אם יש עוד אופציה שיצא ספרה 1/2 שונה וכדומה?

יש לי תיאוריה שהיא לא
    שיחה מקצועית שחשבתי שיכולה להיות קשורה..עניין מקצועי להסביר שזה קופי שהיה בין שני מסמכים לא זהים במדויק שזה מסביר הסיכה ושאר השינויים בין הנוסחים אבל זה כמובן רק סברה. (אולי נניח מי שהפיק המסמך הדפיס אותו בשתי הזדמנויות נניח ואיחד לפקט דפים מעט שונים להחתמה) ועל אחד מהם שהיה הכי מסודר בעריכה החתים לקוח)

אשמח לשמוע בפן המקצועי מה יכול להיות שקרה כאן להסביר ההבדל בין שני ה1/2 ...ואם גם לכם בוודאות זה נראה כפוטושופ או שמשהו אחר קרה כאן לא חשוב מה רק לא פוטושופ לאחר חתימה זה הכי חשוב לי

(מצרפת את השורה שאובחנה על ידי גרפולוג בשני המסמכים ומה כתב על כך).
    X1 מקור X2 עותק שאבחן שמזויף ו מספר 1 אותו מסמך נקי ללא פרטים זהה למקור.

אני יכולה לשלוח את המסמכים החתומים עצמם בהודעה פרטית אם מישהו יכול וזמין להקדיש לכך הסתכלות נוספת מעבר לתיאור שנתתי מוכנה גם לשלם לחוות דעת או תשובה מקצועית גם אם לא בתצהיר עם דעה נוספת...)

תודה מראש!

ליהיא נעה

שיחה בנושא שחשבתי שאולי קשורה אז שולחת
    0 תגובות
    שלום וברכה
    מצורף פה קובץ אקסס שפותח ע"י "יוני הלפרין" בשיתוף כמה מחברי הפורום לפני כמה שנים
    הקובץ נותן מענה לגבאי בית כנסת שמעונין לעשות טבלה של זמני התפילות לפי חישוב של זמן מסויים לפני / אחרי השקיעה / זמן קרי"ש וכו'
    וכן נותן את זמני היום
    התועלת שלו היא מרובה מאוד מאוד (למי שיודע פעם תוכנת חזון שמים ברישיון פרימיום היתה מספקת את זה. היום הם לא נותנים אלא בתשלום על כל טבלה שנתית כל פעם. בלי אפשרות לקבל את התוכנה.)
    באישור המפתח "יוני הלפרין" אני מעלה את הקובץ לתועלת הציבור
    נ.ב. רק הערה קטנה וחשובה שיש שם בקובץ הנוכחי טעות בפרשיות השבוע שני פרשיות שמחוברות ומופיעות בנפרד.

_______
    במקביל אני פונה למומחים מבין חברי הפורום שמבינים באקסס יש כמה תוספות שמאוד מאוד יכולות להועיל בכדי שהתוכנה תהיה מושלמת (המפתח עצמו כבר אינו מתעסק בזה ובהסכמתו אני פונה פה לחברי הפורום)
    כיון שהתוכנה מחשבת את זמני היום כולל שניות, ובפועל הזמן שמופיע לאנשים הוא דקות שלימות נוצר מצב שאם השקיעה היא ב7:35:58 החישוב של מעריב למשל יהיה לפי 7:35 אפי' שהיה צריך להיות לפי 7:36.
    בקיצור צריך לעשות אפשרות הגדרה שהקובץ יעגל את הדקות למעלה או למטה עם אפשרות בחירה מכמה שניות כלפי מעלה וכמה כלפי מטה.
    דבר שני מכיון שהמקובל בבתי כנסת למשל לעשות שחרית בשבת לפי יחס של 45 דקות מסוזק"ש אבל לא בדקה מדויקת אלא בעיגול של 5 דקות
    היה כדאי להוסיף אופציה לעגל את הזמן ל5 דקות
    (לסיכום. א. עיגול השניות של זמני היום. ב. עיגול הדקות ל5 של זמני התפילות.)
    תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה