פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

פרוייקט הפתעה של הסטודנטית המוכשרת מ. פרטוש שסיימה אתמול לימודי הפקה ועריכת סרטים...

לאחר כשנה וחצי של לימודי מקצוע מרתקים הסתיים בהצלחה קורס ייחודי לבימוי צילום ועריכת סרטים יסודות העריכה, תסריטאות, בימוי וצילום סרטים, את המסלול סיימו כ-16 תלמידות שנקראו לערב מיוחד של הקרנת עבודות הגמר וקבלת תעודות הגמר.

כל תלמידה יצרה את פרויקט הגמר שלה שהוקרן ע"ג המסך, סרטים שגרמו להתרגש, לחייך ולהזיל דמעות.

הסרטון המצורף כאן אינו הפרוייקט גמר, אלא הגשת הפתעה (שאכן הצליחה להפתיע---)
שביימה, צלמה, וערכה סטודנטית מהמסלול.

צפיה מהנה!

בואו גם אתם להצטרף להצלחה -- לחצו כאן!
 תגובה אחרונה 
קיבלתי קובץ תוכנה מחבר. בפתיחת הקובץ הופיעה ההודעה:
צפה בקובץ המצורף 188954
יש למישהו מושג מה זה מביע?
לייאושי, ואחרי שניסיתי לצאת מההודעה והתגלו לי בעיות נוספות במאקרו (כנראה הכל מאותה בעיה) העתקתי את כל הנתונים שהיו בקובץ (טבלאות, טפסים וכו') לקובץ חדש, וליהודים היתה אורה... עד שגיליתי שכשאני מעתיק בצורה כזו קשרי הגומלין שהיו בין הטבלאות נמחקו.
א. האם ניתן באיזו דרך להעתיק עם הטבלאות גם את קשרי הגומלין בלי לעכרוך אותם מחדש?
ב. או לחילופין לפתור את הבעיה הנ"ל בקובץ המקורי. אציין שאחרי שאני מעתיק את הקובץ (החדש-ללא הקשרי גומלין) למחשב אחר, מופיעה אותה הודעה ואותם בעיות במאקרו (כל הבעיות המאקרו קשורות בעדכון תאריך כלשהו).
תודה!!!:cool:
כולנו אחרי שגומרים לעבוד באקסס מגיעה השלב שבו אנחנו מתלבטים איך הכי יפה יהיה להסתיר את כל מסך האקסס מאחורה, אני משתמש בקוד שמסתיר את כל מסך האקסס.
(לשם כך צריכים להגדיר במאפינים של כל טופס מוקפץ ומודלי "כן", במקרה שהוא נתקע יש לצאת דרך מנהל המשימות) וכך יצא לי למשל מסך הפתיחה.

אבל הקוד הוא לא מושלם, משום שדוח (דוקא דוח ולא טופס, אין לי הסבר) גם כאשר נעשה אותו מודלי ומוקפץ עדין זה לא יעבוד ויתקע לנו את הקובץ, הפתרון שהשתמשתי הוא להניח את הדוח בתור דוח משנה כשהטופס ישמש לנו לסינון ומיון הנתונים כמו בתמונה הבאה.

יפה! אבל מה קורה שאני לוחץ על תצוגה לפני ההדפסה.. שוב אותה בעיה אבל ב"ה גם לזה מצאנו פתרון, והשתמשתי בפונקציה הזאת : DoCmd.Maximize
בקוד הבא בלחיצה על הכפתור (לא בעת פתיחה של הדוח):
קוד:
 DoCmd.OpenReport "שם הטופס", acViewPreview, "", "", acNormal
        DoCmd.SelectObject acReport, "שם הטופס", False
    DoCmd.Maximize
עכשיו אתם וודאי שואלים את עצמכם, מה נעשה לכל דוח טופס? ואת השאלה הזאת גם אני שואל...
האם אפשר לעשות את דוח משנה כפקד משתנה?
האם יש אפשרות שהפקד לא יפתח, וכך נוסיף כמה פקדים, אבל א"א שכולם יפתחו ולהכביד על המערכת!

נשמח לשמוע הצעות.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה