פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 848
  • מומלץ ביותר!
    • שכוייח!
    Reactions: הצ'ייסר1 //
    0 תגובות
    מצורף קישור לאתר : https://www.tocode.co.il/ למי שעדיין לא מכירה אותו.
    המחיר שלו זה 117 לחודש ללא התחייבות.
    אני שוחחתי איתו באופן אישי, וניתן לארגן קבוצה שתירשם. המחיר לכל אחת יהיה 400 ש"ח(יכול להיות גם פחות אבל לא רוצה להבטיח)
    ע"מ לפתוח את הקבוצה אני צריכה מינימום של 25 בנות.
    כל בת בקבוצה מקבלת משתמש וסיסמא משלה
    למי זה משתלם ?
    1. לנו, במקום 1170 לשנה זה יוצא רק 400
    2. לינון פרק, מנהל האתר, הוא מתעסק מול לקוח אחד (מנהל הקבוצה), הקבוצה נפתחת במועד אחד ונסגרת לאחר שנה בדיוק, מי שתרצה להצטרף תפסיד חודשים ולא תמיד זה יתבטא בתשלום.
    אז שוב אני מבקשת כדי שאדע אם יש היענות, לצלצל ע"מ לדעת את כמות המעונינות.
    שלום לכולם,
    קניתי מחשב חדש (
    זוכרים?...) והתקנתי בו ווינדוס.
    האודיו לא עבד, התקנתי דרייבר ועבד, אבל המשטח מגע לא עובד
    גם אחרי התקנת הדרייבר הזה.
    כל המשטח לא עובד, הן המגע והן הלחצנים.
    עכבר חיצוני עובד, ורק כשאני מחבר עכבר אני רואה את סמן העכבר על המסך,
    כשהעכבר החיצוני מנותק אין לי גם סמן.
    יש למישהו פתרון?
    אולי ל @בני2

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה