פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום,
אני בונה כעת כהמשך לתוכנה קיימת של קבלות וקשר עם תורמים, תוכנה לניהול טלמרקטינג

הטפסים, הדוחות והתזכורות הרגילים כבר עובדים בס"ד יפה
אולם מנהל העבודה שלנו רוצה שיהיו כמה דוחות רציניים שיסכמו את הכל עם סטיסטיקות ובדיקות שיקחו נתונים מכמה טבלאות בחתכים של תאריכים

בהתחלה ניסיתי לבנות דוח מתוך כל הטבלאות כאשר בתוך הדוחות יש דוחות משנה מכל הטבלאות הנ"ל (תשלומים, התחייבויות לתשלומים, התקשרויות שטרם נענו, הוראות קבע וכו')והוא מציג בדוח העקרי את הנתונים ששלף מהדוחות משנה
אבל אני לא מצליחה לבקש שישלוף לי מהדוחות משנה נתונים בחתך של תאריכים
כלומר כל שורה בפרטים של הדוח העיקרי יציג את הנתונים של התאריך מהדוחות משנה
(כמובן שבכל הדוחות הקיבוץ הוא לי תאריך כדי שבפרטים יוצגו לי הסיכומים לפי תאריך)

בהמשך ניסתי ליצור טבלה ומס שאילתות פעולה שיכניסו את הנתונים לתוך הטבלה
אולם כל השאילתות שלי הן שאילתות הצלבה עם סיכומים וקיבוצים וזה לא עובד בשאילתות פעולה

תכל'ס אני דיי תקועה כרגע
ומקוה שהצלחתי אפושהו להבהיר את בעייתי
אם למישהו יש רעיון או ביצע בעבר משהו דומה
אשמח לשמוע לכל טיפ בנושא

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה