פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 248
  • יש לי מחשב נייד ישן מדגם hp elitebook 840 g3 (מחשב ממש מעולה, דרך אגב)
    נשבר לו המסך
    אני רוצה להחליף לבד.
    חיפשתי ב-ebay לפי שם הדגם (שהזכרתי). מצאתי את זה
    יוצא קצת יותר מ200 שח. וזה בהחלט שוה לי.

מאחר שאין לי ניסיון בעניינים האלה, אני חושש שאולי פספסתי משהו. אולי משהו נוסף שהייתי צריך לבדוק או לשקול.

אשמח לקבל הכוונה
    0 תגובות
    מבקש את עצת המומחים להעדפה בין שתי הצעות:
    הצעה מס' 1

מחשב FLEX 15 מסך מגע "15.6 מסתובב 360 מעבד i7 דור 10 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD ומערכת הפעלה Windiws 10 *עודפי מלאי
    דגם מעבד Intel Core i7-1065G7 Processor

מהירות המעבד: 1.2GHz עד 4.7GHz במצב Turbo Boost.

זיכרון מטמון: 8MB.

מערכת הפעלה: Windows 10 Home

זיכרון: 8GB. DDR4 מהירות 2666

דיסק קשיח : 512SSD M2 מהיר

גודל מסך מגע מסתובב: 15.6 אינץ' מסתובב 360 רזולוציה: 1920x1080.

כרטיס מסך: IRIS PLUS

תמיכה ב-TurboBoost עד 3.9GHz.

שמע: רמקולים מובנים, יציאת אוזניות.

מיקרופון מובנה.

תקשורת : מצלמה 720 P

Bluetooth 5.0.

כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11AC.

מקלדת מלאה מוארת

משקל כולל סוללה: החל מ-1.9 ק"ג.

הצעה מס' 2

מחשב נייד DELL דגם Inspiron 3511 | מסך מגע "15.6 | מעבד I5 | זיכרון 16GB DDR4 2666MHz RAM | דיסק קשיח 480GB SSD | מע' הפעלה Win11 HOME
    יצרן: DELL
    דגם: Inspiron 3511
    מעבד: 11th Gen Intel® Core™ i5-1135G7 Processor
    מהירות מעבד: 2.4 up to 4.2 GHZ 4 CORE Ghz
    זיכרון: 16GB DDR4 2666MHz RAM
    דיסק קשיח: GB SSD 480
    מסך : "15.6 Touchscreen Anti-Glare LED Backlight WVA FHD (1920 x 1080) Display
    כרטיס מסך: Intel® Iris® Xᵉ Graphic
    כרטיס קול מובנה
    מצלמה : Integrated 720p Webcam
    תקשורת : 802.11 Wireless-AC and Bluetooth® 5.0
    מערכת הפעלה: WINDOWS 11 HOME
    Ports & Slots:
    2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
    1x USB 2.0 Type-A
    1x SD Card Reader
    1x HDMI Out 1.4b
    1x Headphone/Microphone Combination Jack
    משקל : 1.7 ק"ג
    עד כאן הנתונים.
    לכאורה על הנייר השניה עדיפה, והיא אפי' יותר זולה.
    השאלה מבחינת עמידות פיזית של המחשב, האם יש עדיפות לראשונה, וכמה היא משמעותית.
    המחשב לא אמור להיות בשימוש של ילדים, בעיקרון שימוש אדם בוגר יחיד בלבד.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה