פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

שלום,
יש לי בעיא שכל פעם שאני סוגר את המחשב שלי, עולה הודעה כזה:
צפה בקובץ המצורף 118414

יש לי Lion 10.7.3
ויש לי פרללס 7
וגם מוגדר אצלי שהמחשב יתחיל פרללס עם פתיחתו (לא יודע אם זה מעלה או מוריד כלל?)

אם מישהו יכול לעזור לי מאוד אודה לו
תודה רבה!
שבוע שעבר שיחררה אפל את העדכון השלישי למערכת ההפעלה OS X Lion הכוללת לראשונה בתולדותיה תמיכה מלאה בשפה העברית.

OS X הציגה עד עתה תמיכה חלקית בעברית ובעבר משתמשי המק זכו לתמיכה מלאה אך לא רשמית שהציגה יבואנית מוצרי אפל בישראל, חברת איידיגיטל, למערכת ההפעלה הקודמת. הפעם כבר מדובר בהטמעה מלאה של השפה שמגיעה מטעמה של אפל ותהיה מעתה זמינה לכלל משתמשי המק.

גיור שקט
ציפייה ארוכה במיוחד הגיעה אמש לסיומה ללא כל הודעה דרמטית מצידה של אפל. עדכון 10.7.3 של מערכת ההפעלה Lion ששוחרר אתמול כולל תמיכה מלאה בשפה העברית לצד עדכונים שגרתיים נוספים שהוסיפה אפל לטובת כלל לקוחותיה שנועדו לשמור על מערכת ההפעלה מעודכנת ומאובטחת ולהתמודד עם באגים שהתגלו לאורך החודשים האחרונים. כמו כן כולל העדכון הנוכחי גם רענון קל לדפדפן ספארי.

עברית איננה השפה היחידה שזכתה להטמעה בגרסתה המעודכנת של מערכת ההפעלה, מצטרפות אליה גם הקאטלונית, היוונית, הרומנית, הסלובקית, התאילנדית והאוקראינית שעד כה זכו גם הן לתמיכה חלקית בלבד במערכות ההפעלה הקודמות שהשיקה אפל.

על מנת לעדכן את מערכת ההפעלה, מתבקשים משתמשי OS X לגשת לאשף העדכון האוטומטי (לוגו החברה המופיע מצד שמאל ושם לבחור ב-Software Update). כדאי לזכור כי מומלץ לעבור את תהליך העדכון כשהמחשב מחובר לחשמל ולא מתבסס על הסוללה בלבד ולאחר גיבוי נתוני המערכת והקבצים. (או להוריד את העדכון באופן ידני מכאן).

עדיין לא מושלם
התמיכה של מערכת ההפעלה של אפל בשפה העברית מעידה על מדיניות החברה שהחלה לנטוש את ההתמקדות בקהל האמריקני לטובת הקהל הבינלאומי כשהיא פוזלת לשווקים נוספים בעיקר לאור הפופולאריות של מוצריה השונים והנגישים יותר כמו האייפון והאייפד. עם זאת, תמיכה אמיתית בעברית תהפוך לרלוונטית רק כאשר חברות צד שלישי תחלנה להציג תמיכה בעברית במעבדי תמלילים כמו Word למשל, או אפילו iWork של אפל, ששתיהן עדיין לא עברו כל תהליך גיור בסביבת העבודה למק.

מערכת ההפעלה הנוכחית למק (OS X Lion) הושקה בחודש יולי האחרון תחת חנות האפליקציות של החברה וזכתה עד כה לשלושה עדכונים. העדכון הנוכחי זמין להורדה גם בגרסת קומבו הנחשבת למומלצת בשלב מתקדם זה. בעוד שעדכון הגרסה הניתן להורדה דרך אשף עדכון המערכת כולל טלאים שנועדו לשדרג את מערכת ההפעלה, עדכון הקומבו כולל את כלל העדכונים למערכת ההפעלה ונחשב ליציב יותר.
  • 103
  • היי מצאתי מוכר שמוכר מוצרי אפל (אייפונים,מחשבי אפל, אייפדים )

עכשיו התשלום מתבצע דרך PAYPAL מ3 יחדיות מסכום של 2800 דולר

עכשיו אתם יכולים לקבוע מחברי הפורום שאתם סומכים עליהם לחבר לPAYPAL אחד את כל הכסף ולהנות מהמוצרים שלכם (הכי חשוב זו קניה בטוחה-PAYPAL)

כל המחשבים נעים בין 600 -1000 דולר!

אייפון 4S עולה 900 דולר!

לדעתי חובה לנסות לא מדובר בשום סיכון כי זה באמצעות פאייפאל!

אם אתם מעוניינים שלחו לי פרטית או תגיבו ואני ישלח לכם פרטית!

זו לא רמאות אני לא מרוויח מיזה כלום יכול להיות שמבכינת המוכר זה אמור להיות עוקץ אבל אם זה עוקץ אנחנו נפתח עליו קייס בPAYPAL והוא לא יוכל להוכיח כלום שהוא שלח כי הוא לא שלח ונקבל את כספנו חזרה !

ככה שבמידה ונפלנו על עוקץ לא קרה שום דבר !
    מי שלא יודע מה זה פאייפאל ,פאייפאל הוא בנק ווירטואלי שבאמצעותו קונים כל כל מני מוצרים ואם המוכר עבד עלכים כספכם יוחזר .

לפי מה שאומר המוכר שהמשלוח לוקח בין יום ליומיים ואולי שלוש לא יותר מיזה וקייס מותר לפתוח עד חודש ומשהו מאז התשלום/קניה ככה שאנחנו בטוחים!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה