פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

במשך מספר ימים היתה לי בעיה בדפדפן כרום שהיה נתקע בלי סיבה נראית לעין,
והייתי מדליקה את המחשב ומכבה ואח"כ היה מסתדר.
פתאום הופיעה השגיאה הבאה
1645102358431.png
נראה קליל, נכון?
אז זהו שלא.
באבחון הרשת לא נמצאו בעיות
ביצעתי איפוס וניקוי (בכרום, הגדרות- מתקדם- איפוס וניקוי)
ושחזרתי הגדרות דפדפן לברירת מחדל
הגדרות הproxy במחשב תקינות (רק כפתור "אתר הגדרות באופן אוטומטי" פעיל)
במחשב בהגדרות- פתור בעיות- פותרי בעיות נוספים- גם לא זוהתה בעיה.

העניין שבשגיאה בכרום, בלחיצה על "לבדוק את כתובת שרת ה- proxy" מופיע שצריך לבטל את הבחירה ב"שימוש בשרת עבור רשת LAN":
1645105083542.png
** איך עושים את זה?? לא מצאתי את רשת LAN לא בהגדרות של כרום ולא במחשב! **

עברתי לאקספלורר, אני עליו כבר שבוע והוא כן עובד לי (אציין שהיתה לי כן בעיה פעם פעמיים, זה נתקע אבל לא הופיע שגיאה,
אח"כ הסתדר)
ובנוסף-
בלוח הבקרה- מערכת ואבטחה- חומת האש של windows defender- אפליקציות מותרות חומת האש מופעלת גם microsoft edge וגם על chrome (בפרטי ובציבורי)

אז.. הורדתי פותר בעיות בחומת האש של Windows.
ואז קיבלתי את ההודעה הבאה:

1645109177483.png

קשור לבעיה?
לא קשור לבעיה?

בקיצור,
אני לא טכנאית מחשבים.
אודה לעזרתכם !
מצו"ב שעון נוכחות (שחלק נכבד ממנו נבנה על ידי חברי הפורום דנן). הייתי רוצה לשדרג אותו. אני יציע כאן השדרוגים שאני רוצה, ואשמח גם אם תשדרגו אפי' רק חלק מהדברים.
1. עד עכשיו זה חישב רק על פי שעות עבודה. אני רוצה שיהיה כאן אפשרות לחישוב ע"פ תווים, אז הוספתי עוד טור של הכנסת ערכים של תווים, ולמעלה הוספתי תעריף לחישוב. אשמח אם תסדרו את הערכים כך שזה יחשב כמו שצריך. וגם להוסיף 'לוח בקרה' כמו שיש בטורים הראשונים.

2. יש אפשרות רק למחוק 'שורה אחרונה', וזה קצת בעייתי, כי לפעמים אני תופס הטעות וכדו' רק אחרי שכבר הוספתי שורה. אשמח אם יש אפשרות למחוק כל שורה מבין השורות ללא תלות לשורה האחרונה.

3. אני רוצה שיהיה כאן אפשרות לחשב כמו פרוייקטים ביחד. כלומר שיהיה כאן כמו לשוניות שאפשר לחשב שעות לפרוייקטים שונים, וחוץ מהסיכום בכל פרוייקט, יהיה סיכום כללי חודשי.
האמת שיש כאן לשונית של 'סיכום חודשי' אבל צריכים לשדרג אותו, שיכיל לא רק סיכום שעות העבודה. אלא גם סיכום כללי של רווח כספי שניתוסף ע"י הכנסת ניתנים של תווים כנ"ל. וגם שיסכם כל הפרוייקטים של כל הקובץ ביחד.

תודה מראש
שלום, ראיתי את המאמר
"ה-Wifi כבר בפנים: זכרון נייד SanDisk Wireless Flash Drive"
בכתובת:
https://www.geektime.co.il/sandisk-wireless-flash-drive/

אני חשבתי להשתמש עם המכשיר עבור מסך הכניסה לבית הכנסת,
המסך הינו מסך טלויזיה, 40 אינצ'.
קורא כרטיס דיסק און קי usb
יש לי תמונות (מודעות על זמני תפילות וכו') שמתחלפות כל פעם, יש אופציה כזאת במכשיר להכנס ל"תמונות" ולבחור תמונה, ואז הוא מציג את כל התקיה אחת אחת.
בכל פעם שאני רוצה לעדכן את התמונות, אני נאלץ להוציא את הדיסק און קי ולהכניס אותו למחשב שלי, לעדכן שם את הקבצים, ולהחזיר שוב למסך ולבחור בתקיה הרצויה וכו'.

חשבתי על כך שייצרו דיסק און קי שיוכל להתעדכן לבד בוואי פיי, בעודו מחובר אל המסך, שיתעדכן מהמחשב שלי, וכך אוכל להכנס למכשיר תמונות חדשות, להחליף תמונות, וכך זה יתעדכן אוטומטי.

האם ידוע למישהו האם המכשיר הנ"ל יוכל לעזור לי, כדי שחלילה לא אוציא כסף הקדש לריק ולדבר שאינו מתאים.

אשמח מאוד מאוד לתשובה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה