פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

סגרתי את המחשב לפני כמה שעות, עכשיו אני פותח אותו והוא שואל אותי בפתיחה איזושהיא שאלה בלתי מובנת באנגלית ואני מאשר לפי תומי בחלון.
הוא כותב לי "מכין את ווינדוס"
אחרי דקה נפתח לי מחשב שכלל איני מכיר. כל שולחן העבודה בצורה אחרת ממה שהכרתי (עד היום היו לי תמונות מתחלפות, עכשיו את הצורה הידועה של קרניים בוקעות מארבעה חלונות) ועתה הוא רק עם כמה חלונות בודדים ובסיסים כמו מייקרוסופט אדג' או כרום וסל המיחזור וחלונות של "נתיב" שלמרבה הפלא נשאר על המחשב , וחוץ מזה- כ-ל-ו-ם!!!
אני פותח את סייר הקבצים ואין! אין את המסמכים, אין את התמונות, אין את סרטי הוידיאו, אין את ההורדות, אין את כל מה ששמרתי במשך שניםםםםםםםםםםםםםם במחשב!!!
גם מסך "התחל" השתנה לחלוטין, ל-ר-ע-ה.
אני רואה ב"מחשב זה" את הכונן מלא כרגיל, אני מקיש עליו ואז הוא מראה לי חלק מהדברים שהיו לי אך כדי לפתוח תמונות הוא כותב לי "תצטרך לאפליקציה חדשה כדי לפתוח קישור זה של ms-paint ולמטה חלונית עמומה לאישור שאינה נלחצת...
לסרטוני וידיאו הוא דורש בחירת אפליקציה. למסמכי וורד הוא דורש "הגדרות בהתחלה" כלשונו.
בקיצור כמו מחשב חדש או ווינדוס מעודכן.
הדבר החדש המוזר שנוסף ב"מחשב זה" הוא "כונן תקליטורים 4G mobile hotspo"
בגדול נראה שהמחשב קיבל מגה של עידכון ואולי אפי' השתנה לווינדוס 11 או אולי 18...
אבל מה זה כל מחיקת הקבצים שאינם נמצאים עכשיו על המחשב אלא ניתן להגיע אליהם רק ע"י נבירה עמוקה???
וחלקם אני לא מוצא בכלל.
ובכלל, עד שנזכרתי מהסיסמא של המייל שבעזרתו הגעתי לסיסמא של "פרוג" שכמובן ככל הסיסמאות גם הם נעלמו עד שבסיכרון למייל שפתחתי מחדש יכולתי להחזיר ולשחזר אותם.
ה-צ-י-ל-ו ה-צ-י-ל-ו ה-צ-י-ל-ו
  • 263
  • פתחתי כבר אשכול עם בעיה (https://www.prog.co.il/threads/פרצו-לי-למחשב.720107/)
    אלא שמשהו מוזר קרה.. לא הזדמנתי למחשב איזה שבוע, ואני מגלה שהמשתמש בכרום היה מושהה. בשורת המשימות האייקונים מהבהבים - כאילו לחצו על 'ריענון' - למרות שלא לחצו.
    כבר עשיתי את הסריקה שהמליץ לי @למדן וידען, של 'בסט', הוא כתב אז שנמצאו איום או שניים - ולכאורה הם הוסרו - אז יש סיכוי שלא..

בבקשה מי שמבין בתחום שיגיב - זה מאוד יעזור!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה