פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• 609
  • ביום יום אני משתמש עם מסך זה במסגרת עבודתי ואני מאד נהנה ממנו.

היום הציע לי מישהו מסך למסירה, שיצא מכלל שימוש אצלו ונמצא במצב כמו חדש.
    זה המסך: https://www.lg.com/il/monitors/lg-29UM69G-B#

שאלתי היא האם שווה לי לקחת אותו ממנו כדי להוסיף אותו כמסך שני; האם הרצזולוציה והצבעים מתאימים לעיצוב גרפי (מבחינת הגודל איני רואה בעיה בדבר), או שעדיף לא להתעסק עם זה בכלל.

תודה מראש לעונים.
    0 תגובות
    שלום לכולם.
    אני מעמד ספרים במקצועי, ומשלב בהם גרפיקה כגון בגריד ובכריכה.

אני מעוניין לקנות מסך 27 אינטש,
    ואחרי סקרים וצבירת מידע הגעתי בס"ד להתלבטות בין שני מסכים, מעט יקרים, ואשמח להכרעת החברים היקרים:

https://www.amazon.com/-/he/Display...088BC5HMM/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8מסך זה מגיע מכוייל ונראה שטווח הצבעים שלו מרשים במיוחד. לעומת זאת הניגודיות שלו מעט נמוכה, הוא 2K, והתמיכה בצבעים היא 16 מיליון.

Dell 27 4K UHD Monitor - S2721QS | Dell USA
    A 27-inch lifestyle-inspired 4K UHD monitor that supports HDR content playback for an amazing entertainment experience.
    www.dell.com
    מסך זה תומך "רק" ב-99 אחוז SRGB, אך הוא 4K, ניגודיות של 1:1300, ותמיכה של מיליארד צבעים.

אשמח מאוד להכרעה מצידכם.
    תודה וחג שמח.

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה