פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אנחנו משתמשים בבית ב2 דפדפנים. כרום ואדג'.
אישית אני יותר אוהבת אדג' אבל יש כמה שעדיין תקועים על הכרום. (וזה נוח.. מבחינת סיסמאות שלא מתערבבות וכד')
לאחרונה הוא (הכרום )התחיל לעשות חיים קשים ועלי מוטלת המלאכה לפתור את הבעיות למרות שאני לא טכנאית..
אם יש כאן מישהי שידע לעזור לי. הלוואי!
תכלס,
בעיה א: כשפותחים דפדפן - הדף נתקע לכ5-8 שניות, חוזר לעצמו, ושוב נתקע לאיזה 5 שניות. בינתיים אפשר להתקדם רק הדף קפוא. ואח"כ כשהוא מתעורר - מריץ את כל הלחיצות ומביא את הדף המבוקש. - יהו זה משגעעע!

בעיה ב' משהו חדש מיום שישי או מוצ"ש: כל מיני אותיות נדפקות והופכות לקוביות. לא משנה עברית או אנגלית.
לא כזה הפריע לי כי זה היה רק בכרטיסייה חדשה אבל היום התופעה התרחבה. לדוג':
1622484374103.png
זה דף סינון של נטפרי שאמור להיות פה כת' משהו בסגנון
אופסס...

וגם זה:
1622484445753.png
רק כשאני מעבירה את העכבר על המילים (- קישורית) זה הופך לריבועים ככה.

מציינת, שניסיתי להסיר ולהתקין שוב את כרום וזה לא עזר.!
אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי בזה - אודה מאוד!!!!!

תודה
אשמח להכוונה,

לפני כמה שנים הזמנתי את הנט סטיק הזה מאלי אקספרס מודל: E8372h-153, עבד תקין בשעתו.
כיום אני משתמשת בנטסטיק אחר עם 2 סימים תקינים שנבדקו לסרוגין :)
עכשיו אני זקוקה לWIFI שאין בנטסטיק השימושי, אז חזרתי לנטסטיק הישן, הכנסתי את הסים- ולא עובד. (לוקח לאתר של הנטסטיק מלא זמן להיטען וכשהוא נטען הוא רושם אין חיבור לאינטרנט, כשאני מנסה להיכנס להגדרות הוא דורש סיסמה ואין לי :( )

השאלה שלי, זה אומר שהנט סטיק לא תקין?
יש דרך לאיפוס סיסמה? סיסמה גלובלית?

לאחר הטעינה: (אין אינטרנט)
1622194372919.png

אחרי שאני לוחצת על Connection Settings והוא מבקש סיסמה שאין לי

1622194427312.png

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה