פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

• תודה
Reactions: sol key1 //
3 תגובות
 תגובה אחרונה 
@מאסטר באקסל ואולי עוד...
יש לי קובץ גוגל שיטס (אקסל של דרייב)
יש בו המון גליונות למטה.
אבל השורה של הגליונות חסומה ולא ניתן להזיז ימינה ושמאלה אלא רק דרך סימן ה + להגיע לשאר הגליונות
אני ממש לא מבינה מה קרה וכל שותפי העריכה תקועים מזה.
יש איך לעזור?
שלום,
יש לי מחשב lenovo ideapad Y700, לאחרונה בגלל בעיות (כפי שאולי ראיתם באשכולות שלי בתקופה האחרונה) ביצעתי התקנה נקייה של windows על המחשב.
התקנתי את הגרסה האחרונה (2004). כידוע יש בעיות תאימות של הגירסה הזו לחלק ממחשבי lenovo, מה שגרם לmicrosoft להשהות את העדכון של windows למחשבים כאלה. ובכל זאת התקנתי את הגרסה הזו.
כנראה הדבר משפיע על המחשב שלי, שלמרות שהוא אחרי התקנה נקייה ויחסית ריק מתוכנות ומזבל, אני חווה המון תקיעויות, פרפורים והבהובים של תוכנות וכן איטיות מטרידה מאוד (ביחס לנתוני המחשב והיכולות שלו). המצב ממש בלתי נסבל מבחינתי, מאז ההתקנה.
השאלה שלי היא - האם יש דרך או מקור לקובץ התקנה של גרסה ישנה של windows 10, נגיד גרסה 1909 או אפילו קודמת (מתוך הבנה שההתקנה שלי היא נקייה ואין גרסאות קודמות על המחשב שניתן לחזור אליהן). ואם כן, האם ניתן להתקין אותה כתחליף להתקנה הנוכחית, או שזה מצריך שוב התקנה נקייה מחדש.

אשמח מאוד לתשובה מהמבינים, כי הדבר גורם לי לחשוב על החלפת המחשב, למרות שלדעתי אין הצדקה לכך.
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה