פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני צריכה מטען למחשב נייד הפרטים שיש לי עליו זה דגם ideapad 320-15IKB,
איך אני יודעת אם אני צריכה 45W כמו זה:
או עדיף 65W כמו זה?
אין לי מדבקה מאחורה כדיי לראות מה הOUTPUT, ואין לי את המטען המקורי,
האם כדאי לקנות 65W? זה יכול להזיק?
האם יש דרך אחרת לבדוק בלי המדבקה?
יש לי את הקופסא וזה מה שכתוב:
1596535454531.png
מקווה שזה הפורום המתאים.
לפני שנה רכשתי מגוגל חשבון ג'ימייל עסקי עם דומיין.
לפני כשבוע (28.07) הסתיימה השנה הראשונה של השימוש בדומיין, לא חידשתי את רכישת הדומיין בגלל טעות שלי שהדומיין משמש לאתר (שאני לא צריך) ואינו קשור ישירות למייל.
הבוקר ה 03.08 אני פתאום מגלה שאני לא מצליח לקבל מיילים.
בפניה שלי לגוגל נאמר לי שאני צריך לחדש את הרשיון של הדומיין בחברת godaddy ורק אז יהיה לי אפשרות לקבל מיילים.

בעקרון, לא מאוד חשוב לי להמשיך להשתמש במייל העסקי, אבל הבעיה היא שלא ניתן לייצא את כל היסטוריית המיילים למייל חדש רגיל של ג'ימייל.
בעיניי יש 2 אופציות.
א. לחדש את הדומיין, אבל בפניה שלי לחברת godaddy מופיע שהדומיין בשימוש, ורק בשביל לבדוק שבעלי הדומיין (ייתכן שזה בעצם אני) הם רוצים 293 ש"ח, ולכן בעיניי זו אופציה פחות מוצלחת.
ב. להצליח לייצא את כל המייל מהחשבון העסקי ולייבא את זה לג'ימייל רגיל של גוגל (התמיכה של גוגל אמרו לי שזה לא אפשרי בעקרון, הם הציעו לי להוריד גיבוי של המייל הקיים לקובץ MBOX ואז לנסות דרך thunderbird לייבא את זה, בינתיים לא הצלחתי להתחבר לthunderbird.)
אופציה ב' מועדפת עליי, השאלה היא רק איך אני מצליח לייצא ולייבא את המייל העסקי של גוגל.

אשמח לעזרה בדחיפות
  • תודה
Reactions: covid-191 //
3 תגובות
--מה התקציב המירבי?

עד 4000, מוכן להוסיף עוד 200/300 שח.

--מהם שימושי המחשב?

עבודה יום יומית 9-10 שעות. ובעוד שנה- התחלת תואר במדעי המחשב ומתמטיקה.

--מה חשוב לי שיהיה במחשב?

שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 5 שעות בשימוש רגיל, מחשב לא כבד מידי(שיתאים לסטודנט), ווינדוס 10, מעבד דור 10, כונן
SSD לפחות 512 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח).

--האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?

מעדיף מאייבורי, יש לי חנות בעיר..ksp פחות כי אני לא רוצה להזמין במשלוח.

--מתי מתוכננת קניית המחשב?

שבוע הבא/עוד שבועיים.

--שורה תחתונה

נורא מתלבט אם ללכת על 8 או 16 RAM ו אם i5 או i7, הבנתי שמדובר בהבדל של 1000 שח בערך.

מתלבט גם בין החברה- חלק אומרים dell, הרוב המליצו על thinkpad או דגמים אחרים של לנובו, וחלק על HP, ואהבתי את המראה של האסוס..

יש מלא דגמים, אי אפשר להתייעץ עם סטודנטים כי מה שהם קנו כבר נחשב ישן נכון להיום, וכבר נהייתי מבולבל לגבי מה עדיף לקנות..

אשמח לעזרה ולייעוץ

תודה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה