פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

@רחלי p שואלת-
מחפשת לרכוש מחשב נייד טוב לכל תוכנות אדובי ועובד טוב עם אפטר אפקטס
אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר.

תייגו אותה באם אתם עונים.
אודה מאוד אם מישהו יכול בבקשה להעלות את הטופס הזה (PDF) מאתר הIRS?
טופס 14653
אני משער שזה לא נפתח לי בגלל נטפרי כי זה קובץ מאובטח, אבל יתכן שזה קשור לתאימות של תוכנת הPDF (אם כי עדכנתי לגירסא האחרונה)
תודה
פורסם באשכול אזרחי ארה"ב באיש את רעהו וזכה ל... 0 תגובות, אולי דרך המקצוענים פה תבוא הישועה.
  • 242
  • הורדתי מכאן את הגירסא 8.5 (לפי מה שהבנתי משוחררת. אולי אני טועה?). התקנתי. עכשיו הוא דורש קוד הפעלה (שזה לכשעצמו מוזר לגירסא משוחררת) ואין לי מושג איך זה עובד ומאיפה בדיוק אני אמור להביא אותו (גרוע באנגלית..). הוא כותב לי ככה נראה לי שזה קשור
    this soft elicenser stored on hard disk and bound to this computer it has the serial number 2158208809 - 16CF707C87
    pleaseenter an activation code into the text fields beiow and click continue
    הבעיה שהמספר הסידורי בן 20 ספרות והקוד שהוא דורש בן 32 ספרות (לכן כנראה אין קשר) .אם מישהו התנסה או יודע מאיפה אני אמור להביא את הקוד, והאם זה בחינם, אשמח שיעזור. תודה.
    0 תגובות
  • 358
  • שלום לכולם!

יש
    כאן הסבר איך אפשר באמצעות SendKeys לשלוח הודעות וואטסאפ בצורה אוטומטית.

אני רוצה לנסות להשתמש בשיטה הזאת בgoogle sheets,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי בתרגום הנוסחה?

דבר כזה יסייע בטח לעוד הרבה משתמשים.

תודה רבה!
    0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה