פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

אני זקוק לקבצי התקנה [APK] של כמה אפליקציות.
מיועד למכשיר שאינו מחובר לרשת כך שיעזרו לי רק אפליקציות שפועלות Offline.
גרסת אנדרואיד 4.4.2 [יאנג 2 - SM-G130M]
  • קורא PDF [משום מה, זה מצליח להתקין אך נכשל בפתיחה]
  • אורייתא
  • גוגל translate.
  • זמנים הלכתיים.
  • הנגן הזה.
  • colornote.
  • פנס [מסך לבן, אין לי במכשיר נורת פנס].
  • מכאן אני צריך את 'שולחן ערוך - עם משנה ברורה וביאור הלכה'. [האמת שאני לא יודע מה עוד יש שם אבל כל אפליקציה של ספרי קודש תעזור לי].
  • אפליקציה בשם 'הערות טקסט'.
תודה מראש לכל המסייעים!!!
סיקור:
בדרך כלל, תוכנות להמרת פורמטים של קבצי מדיה מחולקות לכמה סוגים – וידאו, אודיו, ותמונה. עבור כל אחד מאלה, אנו נדרשים למצוא את התוכנה שבעזרתה נמיר את מה שמתאים לצרכים שלנו.

FormatFactory משנה את כללי המשחק, ומרכזת בתוכה כלים לביצוע המרות של כמעט כל פורמט מדיה סטנדרטי. בנוסף התוכנה תומכת גם בהמרה מ-MP4, פורמט וידאו אופטימלי לנגנים ניידים בסיסיים, ועד לאייפון ו-PSP. כדי להשלים את התמונה ולהפוך אותה למעולה שבתוכנות ההמרה, קיימת פונקציה המאפשרת העתקת תקליטורי DVD למחשב, ולאחר מכן, במידת הצורך, המרה שלו לפורמטים שונים.

התוכנה מאפשרת שליטה ברמת הדחיסה של הקבצים, כך שבהמרת קובץ מסוים, ניתן להגדיר שהוא יתפוס פחות שטח על הדיסק, אבל רמת התצוגה או השמע שלו (תלוי בסוג הקובץ) תרד בהתאם.

כמו כן, על מנת לחסוך בזמן, ניתן לבצע פעולה מסויימת על מספר קבצים במקביל, ובמקרה של תמונות - אף לסובב או להקטין אותן.

והמעלה הגדולה שבכולן, שהתוכנה בממשק עברית מלא! וחינמית!

אתר הבית:
http://www.formatoz.com/

תמונת התוכנה:

הורדה
http://www.f2h.co.il/115376

ניתן להוריד את התוכנה אף מאתר הבית.
אני מעוניין לקנות מחשב חדש לבית ואני מתלבט מה אני צריך בדיוק אשמח לעזרה

הצרכים: אופיס סרטים
פוטושופ מידי פעם וכמובן גלישה בכרום ולפעמים הכל במקביל (אנשים שונים משתמשים בו זמנית)

כמו כן השקט חשוב והקומפקטיות. חשוב מסך ורכיב wifi פנימי ורמקולים במארז. טווח המחיר הוא עד 3000 שקל לכל החבילה.

ושאר האביזרים אשמח לתשובה מהירה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה