פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=997550
מחשב לתיכנות,
שאפשר להשתמש בו מידי פעם גם באילוסטרייטור ופוטושופ.

האם הוא מתאים לתפקיד? :D
 תגובה אחרונה 
יש בבעלותי סכום מסוים בביטקוין שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה לפדותו אך אין לי מושג מה עושים ואיך עושים.
הדבר היחיד שיש לי זה דף שעליו רשומות לי שני סיסמאות, אחת אמורה להיות סיסמה של הארנק [לא יודע מה זה]. ואחת ארוכה יותר שהיא אמורה להיות סיסמה של הכסף עצמו.

א. איך בכלל אני רואה את הכסף? איפה אני מזין את הסיסמאות? צריך בשביל זה תוכנה? א"כ, איזו?

ב. איך מעבירים כסף לאדם אחר? ואיך בכלל פותחים 'חשבון' בביטקוין כדי שאוכל להעביר אליו כסף?

ג. מה הצורה היעילה ביותר לפדות ביטקוין לכסף 'אמיתי'? האם זה רק בשוק פרטי או שיש חברות שעושות את זה? (וכעי"ז, היכן קונים ביטקוין? כמובן שאיני מדבר על כריה..) אשמח להכוונה..

ד. האם אמורה להיות איזו שהיא מגבלה לאחד הדברים דלעיל, בסינון נטפרי??

תודה מראש!

נ.ב.
למקרה שמישהו יסתפק.. חשוב לי להבהיר שאני כלל לא שואל על הסכנות הכרוכות בהשקעה בביטקוין, ואיני מעוניין כרגע לשמוע סיפורים על אנשים שהפסידו מזה את כל כספם, או שנחרב להם השלום בית מחמת זה, או כל אסון אחר ל"ע (התגלתה אצלם המחלה הנוראה רח"ל, נגנב להם הרכב, לא הצליחו להקים ממשלה וכדו').... בתקווה להבנה!
אני רוצה לקנות את המחשב הזה,
https://www.amazon.com/Lenovo-Touch...3294NRSJ9M6&psc=1&refRID=BZJT867HK3294NRSJ9M6

האם זה מומלץ?
מישהו מכיר?
ולגבי המשקל,
זה לא ברור ברור, במקןם אחד כתוב 4.17lbs, ובהמשך יותר למטה כתוב 6.61 pounds
אז מה הנכון?
והאם המשקל 2 ק"ג נקרא כבד למחשב? אני מחפשת מחשב קל לניידות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה