פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

כהמשך להודעה זו: https://www.prog.co.il/threads/חתימה-בגימייל.404628/
נתקלתי שוב באותה בעיה.
בחשבון נוסף שלי, ניסיתי להעלות תמונה בחתימה, אך אפשרי רק ע"י קישור.
בחשבון אחר אפשר ע"י העלאה מהמחשב.
הבנתי שזה בגלל שהראשון הוא ברירת מחדל, והניק @תודה רבה! הציע לי לצאת מכל החשבונות, והראשון שאכנס אליו הוא ברירת המחדל. בעבר זה עבד, אך כעת זה לא עובד...
ניסיתי גם דרך אדג' ומוזילה, אך אותו הדבר. יש למישהו פיתרון?
  • תודה
Reactions: תודה רבה!1 //
6 תגובות
בס"ד

שלום וברכה!

הזמנתי בעלי אקספרס 5 דיסק און קי של 32 ג"ב (
בקישור הזה), המחיר לא מחשיד, עם אלפי קניות ודירוג בסדר.
היום הם הגיעו, ואני כדרכי דבר ראשון בודק עם תוכנת H2testw לוודא שהזכרונות לא פגומים.
והתוצאה: כל חמשת הזכרונות, עברו בהצלחה כ 26.4 ג'יגה וה 3.4 ג'יגה האחרונים DATA LOST.

אני יודע שבאתרים הסיניים קיימת בסיטונאות תופעה של זיוף נפח של זכרונות (וזו גם הסיבה שאני בודק אחד אחד),
אבל בדרך כלל הרעיון שלהם למכור ב"חצי מחיר" דיסק און קי של "512 ג'יגה" שבתכל'ס מכיל 8 ג'יגה.
אבל לכאורה אין הגיון לזייף נפח של דיסק שאמור להכיל כ 30 ג'יגה ו"לגנוב" ממנו רק 3.5 ג'יגה.

כך שלא נראה סביר שזה זיוף נפח, אלא יותר לכיוון של סתם דפקט, אבל כל ה-5 בדיוק עם אותו "דפקט"?

ולמעשה השאלה שלי,
מצידי לא אכפת לי להגדיר על הדיסק מחיצה של 26 ג'יגה בלבד ולוותר על ה-4 ג'יגה האחרונים,
השאלה האם יש סיכון שהזכרונות פגומים, או שאני יכול בשקט להסתמך על ה 26 ג'יגה הראשונים?

כל ידע בנושא יתקבל בברכה!
יש לי כרטיס מיקרו של 64 ג"ב שעושה בעיות.. הוא מראה כאילו יש בו נפח של 40 ג"ב בעוד שבקבצים אני רואה רק כ'-250 מ"ב, כמעט כל הקבצים [וידאו - הוא היה במסרטה] לא מוצגים. (עשיתי הצג קבצים מוסתרים, וכן ניסיתי לראות דרך סיור ב-WinRAR - לא עזר).

למעיישה הסיפור הגדול הוא ההמשך!
סרקתי את הכרטיס ע"י תוכנת Active@ Partition Recovery.
ואח"כ עשיתי:
upload_2019-8-15_17-19-32.png
בחלון שנפתח התקדמתי ואישרתי בלי לקרוא הרבה. [האמת היא שאחרי דקה הבנתי שזה יקח המון זמן ועצרתי את זה בצורה מסודרת ע"י כפתור 'סטופ']

אך אבוי!!!!
אני מגלה פתאום שדיסק קשיח שהיה ג"כ מחובר למחשב באותו זמן נהפך להיות כמו הכרטיס בדיוק!
מדיסק קשיח של 1 טרה הוא נהיה לי דיסק של 64 ג"ב ובתוכו אותם תיקיות בדיוק שיש בכרטיס המיקרו הבעייתי. כל החומר שהיה לי בדיסק קשיח נעלם כלא היה!!!!!!
לפי מה שהבנתי אח"כ, דרך הפעולה של ה'Recover' היא שהוא משחזר את הדיסק הבעייתי לדיסק אחר שמחובר למחשב.

יש מה לעשות??? יש סיכוי ששייך לשחזר את זה?????
החומר שהיה בדיסק קשיח חשוב לי ביותר - חלק מהקבצים שם בכלל לא שייכים לי!!!
הדיסק הוא של חברת Silicon Power, בנפח 1 טרה, ויש בו חומר בסביבות 300 ג"ב.
אשמח למידע והפניות!
ותודה מראש!!
ZACK לפני 3 דקות

זהו מסך המחשב שלי ביום שגרתי.
ביום לא שגרתי נוספים כאן עוד כמה תוכנות גרפיות ובערך 40 קבצי וורד פתוחים. שימו לב שגם בלוסטאקס פתוח שוטף.

אני רוצה לקנות עכשיו מחשב נייח שיכיל אותי ואת כל הכבודה הזו. באהדה.
אשמח להבין מה בעצם אני צריך וגם לקבל הצעות מחיר, במידה ולא נוגד את החוקים. (יועמש''ים לכאן!..)

אציין שכיום יש לי מחשב עם המפרט הבא:

הוא בהחלט לא עומד בזה, ואני זוכה לראות מסכים במנעד של שחור כחול, והרבה סמלים מסתובבים לאיטם.

בקיצור אני רוצה מחשב שיעבוד בו זמנית עם כרטיסיות אינטרנט מרובות קבצי אופיס מרובים, תוכנות גרפיות ובלוסטאקס.

אשמח להכוונתכם. תודה.

תגובה

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה