פורום מחשבים

פורום לענייני מחשבים, תוכנות, אינטרנט, סינונים, שרתים, חומרה, רשתות, תקשורת ועוד.
מנהל הפורום: יעקב ויצמן

מחשבים ותוכנות > תוכן מקצועי

מאז שהסתבכתי בסינכרון כמתואר כאן, אני חייב להכניס סיסמא לכל אתר שאני נכנס, גם ג'ימייל, גם אתר פרוג, גם שאר אתרים שבעבר הייתי נכנס באופן אוטומטי במחשב הפרטי שלי.
איך מחזירים הגלגל אחורה?
  • תודה
Reactions: נודלס1 //
21 תגובות
תרגמתי את קובץ השפה (DLL) של התוכנה clover שהעלו בפורום
(אולי
@יוסי מחשבים לא מצאתי איפה)
בכל אופן איך אפשר להחליף אותו בקובץ הEXE של ההתקנה כדי שאוכל להעביר לחבר שלא יודע אנגלית כלל?
(תרגום גוגל על הקובץ של קוריאנית דרך האתר https://speedtesting.herokuapp.com/peviewer)
למי שמותקן אצלו כבר אפשר למצוא את התיקיה של זה בתיקית התוכנות > Clover ולהדביק (הדבק והחלף) בתוך תיקיית lang
אצלי הנתיב זה
C:\Program Files\Clover\lang
{מצורף, להסיר סיומת TXT לפני העתקה}
ואח"כ להחליף שפה לקוריאנית
KOREAN
ולסגור סייר ולפתוח שוב
>בסוף הרווח לא גדול אבל ידידותי
מנסה להשתלט על מחשב מרחוק וכותב לי הודעת שגיאה זו:
עברית.jpg אנגלית.jpg
ביקשתי ממישהו אחר שינסה להשתלט כדי לבדוק אם הבעיה היא במחשב שם. והא הצליח.
ביקשתי ממישהו שישתלט על המחשב שלי והוא הצליח. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש - לא עזר. כל הזמן אותה שגיאה.
מישהו יכול לעזור?

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה